Ömer sonuçtan çok memnun

Vize Başvurusu İçin QR Kodlu Bilet Sorunu

Ömer
16 Kasım 2024 14:36

Obilet firması vize başvurumda kullanacağım otobüs biletlerim için QR kodlu bilet göndermedi. Bilet PNR kodlarım 0R1FV5 ve TUX00HJ dır. Vize başvurumda kullanacağım alpar turizm ve özikizler firmalarına ait olan bu biletlere acil QR kodlu barkodlu bir şekilde mail adresime gönderilmesini talep ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kolaylıklar dilerim

16 Kasım 2024 14:39 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

16 Kasım 2024 16:40

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

6600TL Ödedik QR Kodlu Biletler Gelmedi İşlemlerimiz Aksadı

25 Ağustos 16:25

Obilet Biletleri Barkodsuz Gönderiyor

Batuhan
11 Aralık 2023 22:20
Mert sonuçtan çok memnun

Obilet'ten Alınan Otobüs Biletlerinde QR Kodlu Bilet Eksikliği

16 Haziran 09:33
"Gerekli bilgilendirme yapıldı. İleri tarihli bir bilet için fatura işlemi sağlanmadığını ancak mail adresinden iletilen mesafeli satış sözleşmesinin mevcut durum için ideal bir belge olduğu bilgisi paylaşıldı. Hızlı dönüş ve bilgilendirme için teşekkürler."

Vize Başvurusu İçin Barkodlu Bilet Gönderilmiyor, Acil Çözüm Bekliyorum

Orhan
25 Ağustos 13:21
Zulal sonuçtan çok memnun

Zulal
15 Nisan 09:31
"Müşteri hizmetleri hemen bana ulaştı ve sorunu çözdü teşekkürler."