Furkan sonuçtan çok memnun

Nespresso Yedek Parça Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Nespresso Yedek Parça Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
10 Aralık 2024 18:18
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden 1 gün sonra müşteri hizmetleri tarafından arandım. Telefondaki hanımefendi çok yardımcı oldu ve yeni su haznesi bulundu. Yeni su haznem daha elime ulaşmadı onu bekliyorum fakat siparişini verdim. Teşekkür ederim ilginiz için.”

Nespresso'dan su haznesi almak istiyorum. Su haznemin alt kısmı paslandı ve yedek parça almak istiyorum. Fakat internet sitesinden yedek parça alınmıyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Çok kez aradım, lakin kimse açmıyor. Paslanmanın nedenini asla anlamadım.

11 Aralık 2024 12:03 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Kampanya döneminde olduğumuz için hatlarımızda bir yoğunluk söz konusudur. Yaşanan durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İrtibat numaranızdan en kısa sürede ulaşarak yedek parça siparişiniz konusunda yardımcı olacağız. Saygılarımızla

Furkan
Furkan
15 Aralık 2024 15:05

Sadettin sonuçtan çok memnun

Sadettin
07 Ekim 2024 19:52
"İrtibata geçen Ali bey ve şirkete teşekkürler"

15 Mayıs 2024 00:13
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parça Beklerken Paranla Rezil Olmak!

27 Şubat 2025 10:23

Gülşen