10 Aralık 2024 19:072.798

Nespresso c40 kapsüllü kahve makinesi kullanıcısıyım. Makinem aldıktan 1 ay sonra koyduğum kapsülleri sıkıştırmaya başladı. Nespresso müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde kapsül koymadan çalıştırıp makineyi sıfırlamam söylendi. Bu şekilde sadece 1ay düzeldikten sonra tekrar bozuldu. 1 ay boyunca da zaten 5veya 6 kez kullanmışımdır makineyi. Sonrasında tekrar kapsülleri sıkıştırmaya, su tuşuna bastığım halde su vermemeye başladı ve kapsül sıkıştığı için belli bir süre makineyi de açmak mümkün olmuyor. Videosu mevcut. Sorunumu anlattığım hiçbir mailime haftalardır Nespresso tarafından dönüş yapılmıyor. Onlarca kapsülüm boşa gitti makine düzelmiştir diye kahve yapmaya çalıştığım için. Fazlasıyla mağdurum. Sitelerindeki müşteri hizmetleri numarasını çalışma saatleri içinde aradığım halde 15dk hatta kalmama rağmen bağlanamadım. Tamamen ilgisiz sadece satış sırasında ilgililer. Asla bir takip yok bir sorunla karşılaştığınızda yalnızsınız. Ürünü Amazon'dan aldım değişim onay belgesi olursa değiştireceklerini söylüyorlar ama bunun için de nespressoya ulaşmam gerekiyor yine muhatap yok. Her açıdan beni mağdur ettiler.

26 Aralık 2024 18:32

Nespresso bozuk makineyi bana geri yollayıp tamir mi edildi parça mı değiştirildi haber vermemiştir. Defalarca kez iletişime geçmeye çalıştım. Mail aramalar ve bu platformdan. Hiçbir yararlı dönüş alamadım. Makineyle ilgili birçok sorunum varken teknik servis beni aramadan ne yaptığını söylemeden direkt aynı makineyi yollamış

Eki aç
Eki aç
11 Aralık 2024 12:07 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Kampanya döneminde olduğumuz için hatlarımızda bir yoğunluk söz konusudur. Yaşanan durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İrtibat numaranızdan en kısa sürede ulaşarak destek olacağız. Saygılarımızla

Selin
13 Aralık 2024 19:03

Benimle irtibata geçilmedi. Aranmadım. Aradık ulaşamadık siz bizi arayın diye numara verildi tekrar. Ben zaten sizi arayıp ulaşamadığım için 20 mail atıp buraya şikayetimi yazdım. Bugün sonunda bir danışmana ulaştım teknik servise göndermem için bana bilgi verdi. O sırada başka bir danışman mail olarak aldığınız yerle iletişime geçin bizde değişim yok yazmış. Yani bu kadar sorunumu anlattığım bir marka nasıl üstünden bu şekilde sorumluluğu atabilir anlam veremiyorum. Ve tek bir politika yok mu bu konuda? Neden bana mailde aldığınız yerle iletişime geçin deniliyor?

16 Aralık 2024 13:07

Değerli müşterimiz, Değişim talebiniz yetkililerimiz tarafından değerlendirilip en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

Selin
26 Aralık 2024 18:25

Bana hiçbir dönüş yapılmadan direkt aynı makine tarafıma iade edildi. Makinede sorun olduğunu biliyorum. Parça mı değişti? Bir yeri tamir mi edildi? Ne yapıldı bir fikrim yok?

5 Aralık 2024 22:445.346

Nespresso makinamı alalı daha 4 ay oldu, fakat arıza veriyor. Kapsülü koyduğumda süt köpürtücü yarıda duruyor ve kapsülü...

Nespresso İlgisizliği, Kahve Makinem Kapsülü Delmiyor

24 Aralık 2023 23:484.239

Nespresso kahve makinemi alalı 1 ay oldu. 15 gün önce garantiye gönderdim. 3 gün sonra kontroller yapıldı diye geri geld...

Nespresso İlgisizliği, Kahve Makinem Kapsülü Delmiyor

Tümünü Gör