Nespresso Atelier 2 Düğme Hariç Işıkları Sürekli Yanıp Sönüyor

Nespresso Atelier 2 Düğme Hariç Işıkları Sürekli Yanıp Sönüyor
20 Mart 2024 22:55

Nespresso atelier marka kapsül kahve makinesini alalı daha 10 gün oldu. İlk geldiği gün tüm uyarılara bakarak çalıştırdım düne kadar bir sorun yoktu bugün 2 ışık hariç tüm ışıkları yanıp yanıp sönüyor ve hangi tuşa basarsam basayım değişiklik olmuyor. Dünyada bu kadar bilindik kendini ispatlamış bir markanın bu tarz teknik arızalarda ne yapmamız gerektiği yazmaz mı? Ya da bu kadar çabuk arıza vermesi normal mi... Tam bir hayal kırıklığı. İade edeceğim

21 Mart 2024 13:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Müşteri iletişim merkezimize 08:00 - 20:00 saatleri arasında ulaşarak makineniz için teknik destek alabilirsiniz. Saygılarımızla

Ömer
Ömer

Merhaba aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi acaba

Merve
Merve

Termo blok hatası diye geçiyor Muş ; o zaman gönderdim termo blok değiştirildi şeklinde rapor yazılmıştı servisten geldikten sonra 3 ay sorunsuz çalıştı. Sonra tekrar aynı hata oldu ve 2 hafta önce yine gönderdim geçen hafta geldi yine termo blok değişimi yapıldı yazıyor raporda. Bana akım koruyucu priz kullanmam önerildi. Bende priz aldım taktım 1 haftadır sorun yok inşallah 3. Yü yaşamam yaşarsam mutlaka 0 ürün talebinde bulunacağım

Ömer sonuçtan memnun

14 Ağustos 2024 23:57