Elif sonuçtan hiç memnun değil

Mudo Mağazasından Aldığım Aynalarla Yaşadığım Sorunlar!

Mudo Mağazasından Aldığım Aynalarla Yaşadığım Sorunlar!
Elif
28 Ağustos 2024 08:39

Mudo Panora mağazanızdan iki adet ayna satın aldım. Kasada ödedikten sonra ellerinde kapalısının olmadığını ilettiler ve getireceklerini, sorun olmayacağını belirterek satış yaptılar. Sonrasında gelen ürün defolu çıktı. Tekrar getirttiler, o daha da kötü durumda geldi. Sonra birden konsept ürünü olduğunu ve bunu diğer mağazalardan getirtmediklerini söyleyerek mağdur ettiler. Ben aynayı ölçerek duvarımı deldirdim, iki ürün aldım uyumlu olsun diye. Müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım, talep oluşturdum, mağazayı kaç kez aradım. Asla yardımcı olunmuyor. İadeye zorlanıyorum. Ne zaman Mudo'dan ürün alsam aynı sonuçla karşılaşıyorum. Başka mağazasından dahi getiremediklerini iletiyorlar.

30 Ağustos 2024 17:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili gerekli araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verileceğini belirtmek isteriz. Ürünlerimize karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Mudo Müşteri İlişkileri Departmanı

04 Eylül 2024 13:15
11 Eylül 2024 16:40

Şeyda
21 Temmuz 2023 11:13
Mudo Concept Kirik Sandalye Ve Hatalı Masa
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
19 Mart 2024 13:08
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Vadi İstanbul Mudo Mağduriyeti

Hanife
24 Temmuz 2024 13:31
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

Füsun
26 Eylül 2025 12:58
Mudo Showroomda Gösterilen Üründen Farklı Ve Kusurlu Sandalye Gönderimi, İade Talebinin Reddedilmesi
mudo-showroomda-gosterilen-urunden-farkli-ve-kusurlu-sandalye-gonderimi-iade-talebinin-reddedilmesi-6.jpg
mudo-showroomda-gosterilen-urunden-farkli-ve-kusurlu-sandalye-gonderimi-iade-talebinin-reddedilmesi-5.jpg
mudo-showroomda-gosterilen-urunden-farkli-ve-kusurlu-sandalye-gonderimi-iade-talebinin-reddedilmesi-3.jpg
mudo-showroomda-gosterilen-urunden-farkli-ve-kusurlu-sandalye-gonderimi-iade-talebinin-reddedilmesi-2.jpg
mudo-showroomda-gosterilen-urunden-farkli-ve-kusurlu-sandalye-gonderimi-iade-talebinin-reddedilmesi-1.jpg