Monster Notebook Ses Sorunları İçin Teknik Destek Talebi

Monster Notebook Ses Sorunları İçin Teknik Destek Talebi
12 Ocak 2024 19:00

Elimdeki ürün, Monster Huma H5 V3.2, yaklaşık 1,2 yıl önce aldım ve garantisi devam etmektedir. Ancak ürünü aldığımdan beri sesle ilgili sorunlar yaşıyorum. Beni sürekli oyaladılar. Yaklaşık 10 kez teknik servise gittim. 'Hoparlörünüz 2x2 watt olduğu için ses cızırtılı gelebilir' dendi; fakat başka marka bir bilgisayarda ve yine 2x2 watt hoparlörde bu cızırtı yoktu (aynı video, aynı şarkı). Aynı zamanda bazı uygulamalarda, örneğin Netflix'te, ses az geliyor. Talebim, bu bilgisayarın güncel fiyatının üstüne ödeme yaparak başka bir üst seviye Monster laptopa geçmek veya paramı faizi ile geri almak ya da ürünün tamirini sağlamaktır.

12 Ocak 2024 19:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Ocak 2024 17:54

Değerli İsa B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

24 Ocak 2024 10:23
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 17:51
Burak sonuçtan memnun

13 Ocak 2024 16:44
Busecan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook'un Hatalı Bilgisayar Satması

02 Kasım 2023 13:56