Enes sonuçtan memnun

Monster Huma H5 V3.2: Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2024 16:48
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Marka tarafından tuş takımında kısa devre olduğu, sorunun giderildiği bilgisi tarafıma iletildi. Hızlı çözümleri için teşekkür ederim.”

Monster Huma H5 V3.2 aldığımdan bu yana problemler yaşadım. Başlangıçta ve halen bilgisayarın hoparlörlerinden ses geliyordu, cızırtılı bir ses, bilgisayarın kendi fan sesi değil. Önce bu sesin sadece benim bilgisayarımdan geldiğini düşündüm ancak diğer Huma modellerini incelediğimde hepsinden de ses geliyordu, bazılarından daha fazla bazılarından daha az geliyordu. Bilgisayarda ses çalıştıran herhangi bir şeyin açık olması cızırtı sesi için yeterli oluyordu. Hoparlörler patlak değil. Bu ses nedeniyle 6 kere servise götürdüm, her seferinde incelendi ve düzeltildi denildi ancak hiçbir düzelme olmamıştı, ancak ben bu ses problemi yüzünden zamanımı daha fazla harcamak istemedim ve uğraşmayı bıraktım. 30 Aralık 2024'te bakım için bilgisayarımı Monster Ankara şubesine bıraktım ve bakımı yapıldıktan sonra teslim aldım. Bakımdan sonra 2 saat bilgisayarı kullandım ve bilgisayar kendi kendine kapanıp bir daha açılmadı. Güç tuşuna bastıktan sonra ekran 1 saniye parlıyor ve tekrar kapanıyor. Bu süreçte de bilgisayarın arkasındaki ışıklı Monster amblemi yanıp yanıp sönüyor. Fn + b + Güç tuşu ve fn + d + Güç tuşu işlemlerini denedim ancak düzelmedi. Monster Huma aldığımdan bu yana yaşamadığım bir pişmanlık yok. Monster markasının ömür boyu bakım garantisi ve müşteri desteği iyi ancak cihazda bir problem olduğunda ürünlerinin arkasında durmadıklarını düşünüyorum. 400 bin km de araç alıp sanayiden çıkmayan kişiler gibi hissediyorum, bir de iş bilgisayarı olarak almıştım. Bütün işlerim yarım kaldı ve problemim çözülecek mi bilmiyorum, 1 hafta kadar da servis süresi öngörülüyor. Bilgisayarım için.

Enes
Enes