Monster Servisinden Gelen Arızalı Fan
Monster Laptopta Fan Gürültüsü Ve Ani Kapanma Sorunu Çözülmüyor
Merhaba Monster Destek, Adım Cengizhan T**********. 28 Şubat 2024 20:44’te Monster resmi sitesinden sipariş numarası sıp...1236915500 ile aldığım cihazla ilgili, devam eden ve günlük kullanımımı olumsuz etkileyen şikayetimi iletmek istiyorum. Sorunlarım özetle şu şekilde: Cihaz kullanım sırasında fan ç
Teknik Servis Sürecinde Yaşanan Fan Değişimi Sorunu Ve Hasarlı Ürün Teslimatı
Tulpar T7 cihazımın fanı bozulduğu için 02.10.2025 tarihinde Monster Notebook'tan fan siparişi verdim. Gelen fan sağ tar...afın fanı çıktı, ancak benim sol fanım arızalıydı. Fanı tekrar Monster Notebook'a gönderdim ve büyük harflerle arızalı olanın "sol" fan olduğunu belirttim. Sonrasında fanın arızalı

Servis Hatası Nedeniyle Aşırı Isınma Ve Kırık Klavye Çerçevesi
Monster Notebook yetkili servisinde kad1125002921 numaralı kayıtla sıvı teması sonrası cihazımda CPU fanı, GPU fanı, soğ...utucu blok (heatsink), RAM, klavye, touchpad ve batarya değişimi yapıldı ve cihaz tarafıma “sorunsuz” denilerek teslim edildi. Cihaz elime ulaştığında klavye çerçevesinin kırık ol

Monster Tulpar Bilgisayarımda Tekrar Eden Fan Sesi Mağduriyeti
10 Mart 2025 tarihinde satın aldığım Monster Tulpar TD3 V1.9.1 model bilgisayarımda, yaklaşık 2-3 ay kullanım sonrasında... sıvı soğutma fanında yüksek ses problemi oluştu. Bu nedenle bilgisayarımı İzmir'deki teknik servise (IZM0725000006 numaralı kayıt ile) götürdüm. Fan değişimi yapıldı ve bana yeni