Furkan sonuçtan çok memnun

Monster Abra A7 V14.3 Ekran Pırpır Ediyor

20 Ağustos 2023 13:09
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Soruna hızlı bir şekilde müdahale edildi ve çözüldü ilgi alakaları için teşekkür ediyorum”

Merhabalar Monster abra A7 v14.3 bilgisayarın ekranı pırpır ediyor darbe vesaire almadı 2 3 aylık bilgisayar son birkaç gündür böyle bazen gün boyu hiç olmuyor bazen hiç düzelmiyor. En kısa zamanda ilgilenilmesini sorunumun düzeltilmesini talep ediyorum

monster-abra-a7-v143-ekran-pirpir-ediyor-2.pdf
20 Ağustos 2023 13:12 (Şikayetten 3 dakika sonra)

21 Ağustos 2023 12:52

Değerli Furkan B., Şikayetvar üzerindeki telefon numarası üzerinden sizlere ulaşamadık. Tarafımıza çağrı merkezimiz üzerinden veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Furkan
Furkan
23 Ağustos 2023 13:42

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook'ta Kronik Ekran Sorunu Ve Yetersiz Servis Çözümü

07 Aralık 2025 15:02
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Yüksek Onarım Ücreti Ve Panel Arızası Nedeniyle Mağduriyet

23 Temmuz 2025 12:29
garanti-suresi-sonrasi-yuksek-onarim-ucreti-ve-panel-arizasi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

Servis Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi: Monster Notebook Hayal Kırıklığı

16 Mayıs 2025 09:58
Servis Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi: Monster Notebook Hayal Kırıklığı
Alptuğ sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 11:48
Esad sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook'tan Orijinal Adaptör Temin Edilememesi Ve Bilgisayar Zarar Görmesi

03 Ocak 21:01
monster-notebooktan-orijinal-adaptor-temin-edilememesi-ve-bilgisayar-zarar-gormesi-1.jpg
Tüm Abra A7 V14.3 Şikayetlerini Gör
Monster Notebook Kategorileri