Furkan sonuçtan çok memnun

Monster Abra A7 V14.3 Ekran Pırpır Ediyor

20 Ağustos 2023 13:09
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Soruna hızlı bir şekilde müdahale edildi ve çözüldü ilgi alakaları için teşekkür ediyorum”

Merhabalar Monster abra A7 v14.3 bilgisayarın ekranı pırpır ediyor darbe vesaire almadı 2 3 aylık bilgisayar son birkaç gündür böyle bazen gün boyu hiç olmuyor bazen hiç düzelmiyor. En kısa zamanda ilgilenilmesini sorunumun düzeltilmesini talep ediyorum

monster-abra-a7-v143-ekran-pirpir-ediyor-2.pdf
20 Ağustos 2023 13:12 (Şikayetten 3 dakika sonra)

21 Ağustos 2023 12:52

Değerli Furkan B., Şikayetvar üzerindeki telefon numarası üzerinden sizlere ulaşamadık. Tarafımıza çağrı merkezimiz üzerinden veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Furkan
23 Ağustos 2023 13:42

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
03 Mart 12:01

Servis Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi: Monster Notebook Hayal Kırıklığı

Huseyin
16 Mayıs 09:58
Servis Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi: Monster Notebook Hayal Kırıklığı

Monster Notebookta Minecraft Oynarken Alt Tuşu Sonrası Sürekli Mavi Ekran Hatası

Eymen
29 Temmuz 14:16
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Sonrası Yüksek Onarım Ücreti Ve Panel Arızası Nedeniyle Mağduriyet

Ertuğrul
23 Temmuz 12:29
Alptuğ sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayarımın Klavye Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Alptuğ