Gencay sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Yatak Pişmanlığı

06 Şubat 2024 17:40

03.02.2024 tarihinde Kırıkkale ilinde bulunan Mondi isimli mağazadan bir adet Magic Zone 5 yatak ve Visco yastık aldım. Ancak bir günlük deneme sonucunda ne yataktan ne de yastıktan memnun kaldım. Yatağı bir günlük deneme sonucunda bel ve boyun ağrısı yaşamaya başladım. Ayrıca resmi sitenizde 30 gün iade garantisi olduğu yazmasına rağmen, müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşmede iadenin yapılamayacağını belirttiler. Mondi yatak konusunda yaşadığım bu durumdan dolayı pişmanlık duyuyorum.

profile profile
06 Şubat 2024 17:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

Gencay
Gencay
07 Şubat 2024 14:59

Yetkilinin irtibata geçeceğini belirttiniz ama ne arayan var ne de sorunumu çözen Mondi gibi kurumsal bir firmayı böyle beklemiyordum

02 Nisan 2024 09:40

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Gokhan
Gokhan

Yanlış bilgi vermeyin müşteri olarak. Siz yatağınız iade ettiniz beyefendi. 1 gün sonra iade oldu. Mağaza olarak size yardımcı olduk paranızı iade ettik.

Figen sonuçtan hiç memnun değil

Magic 5 Zone Yatak Sırt Ve Boyun Ağrısı Yaptı, İade Talebime Dönüş Alamıyorum

12 Mayıs 2025 13:34

Mondi Home Yatak Küflenmiş

08 Nisan 2024 15:54
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Aldığımız Yatakta Şekil Bozukluğu Ve Ağrıya Çözüm Bulamıyoruz

16 Ekim 2025 15:09