Kemal sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 17:14

Mondi Home Esenyurt Şubesinden 24.01.2024 tarihinde siparişini verdiğimiz ve 07.03.2024 tarihinde teslimatı yapılan Ares koltuk takımında kısa süre içerisinde renk değişimi olmaya başladı, ilk başta ışık yanılması zannettik fakat her geçen gün lekeler büyümeye başladı.

30.07.2024 tarihinde şikayet kaydı oluşturduk, incelemek için servisten arkadaşlar gelip detaylı fotoğraf ve rapor tuttular.
SMS kayıtlarını bilerek paylaşıyorum. Talebimiz için bugün 0212 735 3720 numaralı merkez hatlarından S**** Hanım bizi arayıp kontroller neticesinde "kumaş değişimi hakkı"mız olduğunu belirtti.

Sıfır olarak bayisinden satın aldığım bu kusurlu ürüne artık güvenmediğim için istemediğimi, aynı değerde farklı bir modelle değiştirmek istediğimi belirttim. S**** Hanım, Merkez'den bize kumaş değişimi "hakkı" tanındığını ve değişim yapmayacaklarını belirtti.

Değişim konusunda yardımcı olmalarını rica ettikten fakat sonuç değişmedi. O halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımızı söylediğimizde de direkt tamam efendim diyerek telefonu yüzümüze kapattı ve (SMS kayıtlarında görebilirsiniz) talebimizin tamamlandığına dair bilgilendirme SMS'i gönderdiler. Yani lütufta bulunup kumaş değişim hakkını da geri aldığını gösterir bir SMS gönderdiler.

Koltuk takımıyla beraber aldığımız TV Konsolunun da köşesinde bir eziklik vardı geldiğinden beri fakat önemsememiştik. Koltuk takımı ve konsolun talebimiz yönünde aynı değerde beğendiğimiz farklı bir koltuk takımı ile değiştirilmesini istiyoruz.

Konu Tüketici Hakem Heyeti'ne de bildirilecek.

28 Ağustos 2024 17:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

30 Ağustos 2024 17:29

Herhangi bir dönüş yapılmamasına karşın bir de otomatik yanıtlama yaparak süreci cevaplamış gibi gösteriyorlar.

05 Eylül 2024 11:17

1 Hafta geçmesine rağmen herhangi bir dönüş yapılmamıştır.

17 Eylül 2024 09:39

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Mondi A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 12:52
Betül sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 20:20
mondiden-aldigim-koltuk-takimi-renk-degisimi-ve-yetersiz-servis-hizmeti-7.pdf
Sudenur sonuçtan memnun değil

Sudenur
06 Ocak 2025 22:52
Mondi Home'dan Aldığımız Koltuk Takımı Sorunları Bitmiyor
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
02 Mart 2025 13:15