Hatice sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 02:03

2 hafta sonra olacak düğün için 1470 ₺ Beli işlemeli abiye bordo 40 beden sipariş verdim ama bana lacivert 44 beden geldi. Hemen iade etmek için siteye girdim fakat site iademi onaylamadı. Müşteri hizmetlerini aradım WhatsApp numarası verdi oraya ürün görselini atmamı istedi. Ürün görselinin, kargo poşetinin ön yüzündeki bilgilerin ve ürüne sarılı olan şeffaf poşetin üzerindeki ürün adı ve beden bilgisinin yazdığı barkodun fotoğrafını attım. Hatalarından dolayı özür dileyip iademi onaylamaları gerekirken "Tarafınıza yanlış renk gönderimi sağlandığı için kontrol ettirilecektir en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır" diye mesaj gönderdi. İncelenecek olan nedir? Benim satın aldığım ürün belli bana gelen alakasız şey ispatlı kanıtlı belli. Siteyi defalarca aradım her seferinde aciliyetinizi ilettik beklemede kalın dediler. Benim bu ürünü acilen iade etmek için kargoya vermem gerekiyor ki iade onlara ulaşsın, bankama ücret iadesi yapsınlar, banka benim hesabıma o ücreti yansıtsın ve ben düğünden önce tekrar abiye alabileyim. Günlerdir beni oyalıyorlar. Amaçları 14 günlük iade süresini doldurtup paramı geri vermemek! Bir daha asla Modaselvim'den alışveriş yapmam. Derhal benim iademi onaylayıp paramı geri verin!

09 Ağustos 2024 09:10 (Şikayetten 7 saat sonra)
09 Ağustos 2024 12:05
13 Ağustos 2024 15:10

Sayın Hatice Hanım, 13.08.2024 tarihinde tarafımızdan arandınız. Ancak ulaşamadık. Konu ile alakalı şikayetinizin çözülmesi adına tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Tüm soru , görüş ve önerileriniz için 0212 550 52 52 numaralı Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

13 Ağustos 2024 16:24

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 15:16
yanlis-urun-gonderildi-kargo-ucretim-iade-edilmedi-4.jpg
yanlis-urun-gonderildi-kargo-ucretim-iade-edilmedi-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 11:04

Modaselvim İade Sürecinde Problem

12 Ocak 2024 13:01
Modaselvim İade Sürecinde Problem
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
12 Temmuz 2025 12:29