Murat sonucu yetersiz buldu

Modalife Mobilyadan Bir Köşe Koltuk Takımı Aldım Bin Pişman Oldum

20 Temmuz 2023 21:41

İstanbul Modalife Mobilya Sultanbeyli mağazanızdan 12.06.2023 tarihinde köşe koltuk takımı aldım. 3 gün sonra teslim ettiler, yalnız köşe koltuğunu koyacağımız yerde bir uyumsuzluk çıktı, hesaba katmadığımız kapılardan biri içeri doğru açıldığı için uymadı. Tekrar mağazaya gittim sorunu dile getirdim, hatta koltuk ve kapı videosunu da çekmiştim onu da gösterdim, özellikle kadın müşteri temsilcisi tarafından hiç ummadığım tepkiyle karşılaştım. Yanımda eşim ve küçük bebeğim olduğu için olayı büyütmek istemedim, sorunu çözme konusunda ricada bulundum. Bana önerilen iade alamayız, bunun yerine hiç de hoşuma gitmeyen ürünler gösterdiler tabii eşim istemedi. Tekrar evimize geri döndük ve köşe koltuk takımını parça parça kullanmaya karar verdik, tabii durum bu şekilde olunca ekstradan bir koltuk kolu ve 4 tane de ayağa ihtiyaç doğdu. Bu sefer mağaza müdürü ile konuştuk lazım olan kol ve ayakları tedarik edebileceğini ve ekstra 500 TL ödemem gerektiğini belirtti. Biz yeter ki bu sorun çözülsün diye kabul ettik, parayı ödedik. Malum bayram üzeri biz kalabalık bir aileyiz gelenimiz gidenimiz çok olur bayram öncesi getirmeleri için rica ettik, tamam dediler. Maalesef Son 3 gündür mağaza çalışanları telefon numaramı bildiği için hiçbir aramama cevap vermiyorlar. Başka bir telefondan aradığımda ise utanmadan bir sürü yalan uydurup duruyorlar. Genel merkezlerine kadar mail attım bakalım son gelişmeleri merakla bekliyorum.

20 Temmuz 2023 21:37

Maalesef bir buçuk aydır parasını ödediğim koltuk kolu ve ayakları hala elime ulaşmadı. Görüştüğüm mağaza yetkilileri sürekli bahane üretip duruyorlar, şimdi de ürün geldi ama servis getirip takması için para istiyorlar. Buna da tamam dedim yeter ki getirip takın, her gün arıyorum sürekli bir bahaneleri var. Öğrendiğime göre niye ben şikayette bulunduğum için bunu yapıyorlarmış. Lütfen sizden ricam parasını ödediğim ürünün bir an önce bana ulaşmasını sağlayın.

20 Temmuz 2023 21:42

Genel merkezlerine kadar mail attım hiç biri geri dönmedi. Bugün akşam üzeri çalıştığım için kayınpederimi gönderip ürünü mağazan aldım. Şimdi kendi imkanlarımla eksik parçaları takmaya çalışacağım. Ayrıca ikili koktuğun da altı kırık onun için de talep açtılar ama kimseye ulaşamıyorum. Satış sonrası yaşadığımız bu sorunlarla ilgili hiçbir yetkili bize yardımcı olmadı.

20 Temmuz 2023 21:55

Bunlarda bahsi geçen köşe koltuk takımının videoları

21 Temmuz 2023 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)
22 Temmuz 2023 15:58

Nihayet servis geldi sağ olsun kırık koltuğu değiştirdiler. Bu sefer de koltuk kolu ve ayakları montaj malzemesi eksik gönderilmiş. Neyse ki mağaza müdürü Süleyman bey eksik malzemeyi getirdi. Bu kadar basit bir sorunu çözmek varken neden bunca sıkıntı yaşadık anlamış değilim. Yardımlarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. Niyetim asla markayı kötülemek değil, sadece mağaza çalışanlarının ihmali ve işgüzarlığı yüzünden olay buralara kadar taşındı.

Yasemin
07 Eylül 2023 17:01
Nardin sonuçtan hiç memnun değil

Nardin
02 Haziran 2023 11:09
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
23 Ekim 2025 10:08

18 Mayıs 2025 12:05
Modalife Mağazasından Aldığım Ürünler Ve Hizmet Tam Bir Hayal Kırıklığı
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 00:40

Modalife Kategorileri