25 Mart 2024 00:17

İki ay önce Okmeydanı şubesinden üç adet çekyat siparişi verdim. Gelen ürünler alttan kırık olduğu için geri iade ettim ve yenisinin gönderileceğini söylediler. Gelen ürünler Kıraç'taki depoda tamir edilerek tekrar geri geldi. Bunu ben fark ettim ve ürünleri almadım.

Kıraç'taki depo müdürü olan ve isminin s**** olduğunu öğrendiğim kişiyle telefon ile görüştüğümde, ürün için ödemiş olduğum parayı küçümseyerek 'ne ödedin ki, ne bekliyorsun? ' şeklinde ifade kullandı. Bunun üzerine siparişlerimi iptal ederek paramı geri aldım.

Okmeydanı şubesindeki çalışanlardan hiçbir şikayetim yok, kendilerine sorunlarıma gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Yalnızca Kıraç depo müdürü olan s**** adlı kişinin konuşma tavrından şikayetçiyim. Yetkililerin bu konu hakkında gerekli işlemi yapacaklarını umuyorum.

27 Mart 2024 16:25 (Şikayetten 2 gün sonra)
27 Mart 2024 20:02

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Firmanızı isim yapmış bir marka olarak firma bünyesinde çalıştırdığınız yönetici, müdür ve teslimat ve montaj elemanlarına eğitim vererek görevlendirirseniz sizin açısından daha iyi olacaktır. Çünkü teslimat elemanları ürünleri taşırken ve montaj yaparken özentisiz ve itinasız çalışmaktalar bu da ürünlerin zarar görmesine sebep vermektedir, bundan dolay müşteriler tarafından firmanızın adına kötü itibar bırakmaktadır. Gündelikçi ucuz eleman çalıştırmak yerine eğitim almış kadrolu eleman çalıştırırsanız sizin için daha iyi olur.

Müslime
05 Haziran 2024 14:33

Ferhat
23 Haziran 2023 01:28

Şeyma
21 Şubat 2025 19:07
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
17 Nisan 2025 13:39
Zühra sonuçtan hiç memnun değil

Zühra
24 Kasım 2023 16:44