Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Millenicom Hizmet Numarası Öğrenme

31 Mayıs 2024 13:23

Saatlerdir Millenicom hizmet numaramı öğrenmeye çalışıyorum. Fatura dediler, bakıyorum ama bulamıyorum. Müşteri hizmetleri telefonu yüzüme kapatıyor, WhatsApp doğru düzgün bilgi vermiyor. Hizmet numarasını öğrenmek istiyorum ama beni sürekli müşteri hizmetlerine yönlendiriyorlar. Müşteri hizmetleri telefonu yüzüme kapatıyor, sıfır ilgi ve alaka var. Hala uğraşıyorum ama bir sonuca ulaşamadım.

31 Mayıs 2024 15:09

Tarafıma dönüş yapılmadı hizmet numaramı öğrenip TurkNet'e geçecektim. TurkNet'i aradım ve yardımcı oldular. Hayatımda Millenicom'dan daha kötü bir sağlayıcı görmemiştim, ayrıca internetimde olan bir sorundan dolayı arıza kaydı oluşturmuştum sorunum çözülmedi fakat bana ekip tarafından işlem yapıldığı gerekçesiyle işlem ücreti yansıtıldı itiraz ettim hiçbir açıklama yapmadan itirazımı reddettiler günler önce müşteri hizmetlerini aradım açtılar benden kullanıcı bilgilerimi isteyip kontrol ediyorum diyerek telefonu boş bıraktı ve kapatmamı bekledi defalarca seslenmeme rağmen de cevap verilmedi, ben gerekeni yaparak uzaklaştım.

27 Haziran 2025 19:20

Hüseyin