Prroo sonuçtan hiç memnun değil

Migros RKS C10 Elektrikli Scoter

Migros RKS C10 Elektrikli Scoter
06 Şubat 2024 19:03

05.02.2024 tarihinde Optimum mağazanızdan RKS C10 model elektrikli scooter aldım. Ancak ürün, sisteminizdeki ve 'insert' ilanında yer alan görseldeki gibi koltuğa sahip değildi. Bu sebeple ürünü iade etmek zorunda kaldım. İlgilenen personel, kredi kartı üzerinden iade işlemi yapmakta başarısız oldular ve bana alışveriş çeki verilmesini önerdiler. Farklı bir mağazadan aynı ürünü almayı düşündüğüm için teklifi kabul ettim. Ertesi gün Migros mağazasına ürünü almak için gittiğimde, kasada ürünün kontrolü sırasında, açtığımız kutuda scooterın koltuğunun olmadığını gördük. Personelle birlikte durumu tespit ettikten sonra ürünü alamadım. Tekrar Optimum mağazasına giderek durumu izah ettim; ancak hediye çeklerini kullanamadım ve ürünü alamadım. 'Ben bu scooterı istiyorum,' dedim ve onlar bana Viaport AVM Migros'ta 7 adet ürün olduğunu ve oradan alabileceğimi söylediler. Bir RKS servisine durumu anlattığımda, ürünü alıp getirmem durumunda, iki ayrı mağazadan aldığım üründeki gibi koltuk eksikliği olursa, takılacak koltuğun ücretini ödemem gerektiğini belirttiler. Ne aracım var ne de mağaza mağaza ürün arayacak vaktim. Alışveriş çekleri de elimde kaldı. Optimum mağazası kesinlikle yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Migros olarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Lütfen çeklerimi alın ve paramı iade edin, mağdurum.

08 Şubat 2024 16:11

Öncelikle merhaba! Yıllardır Migros'tan alışveriş yaparım bugüne kadar tek bir kez iade ürün ettiğimi hatırlamam memnuniyetle alışverişimi yapar evime giderdim taki su iki üç günlük süreçte yaşadığım sıkıntıyla karşılaşıncaya kadar. Özetle Migros mağazasında şu an indirimde olan RKS c10 elektrikli scoteri mağazara sorarak Optimum Migros'ta olduğunu öğrendim ürün kataloklarda taksitli olarak gözükmesine rağmen Optimum mağazasının taksit olmadığı beyan etmesiyle tek çekim olarak ürünü aldık sonra üründe koltuk vs birtakım eksiklikler olması sebebiyle iade etmek zorunda kaldık şube karta iade yapmadı tutarı bende ürünü katalogda görseli hoşuma gitti almak istediğimi keşke eksik olmasa diye söyleyince şubede çek verelim başka şubeden ürünü alın dedi bende karta iade edemedikleri için mecburn kabul ettim sonra ertes Migros mağazasında üründen bir tane vardı onu aldım çekle ödememi yaptım servise götürdüm koltuk yine çıkmadı ürünü öncesinde hiç kutusundan dahi çıkarmamıştık serviste koliden çıkardık direksiyon boyuna vs bakınca çok alçak olduğunu ayakta sürülecek bir ürün kesinlikle olmadığını koltukta olmadığı için mecburen ürünü iade etmem gerektiğinden ertes Migros şubesine tekrar scoteri kolisine serviste koyup geldim 3 gündür işi gücü bıraktım tam bir pişmanlık olan ayıplı eksik parçalı ürünü ev şube servis arasında götür getir yaptım aracımda yok taksi vs tutarak yaklaşık 500 TL de bir yol masrafı yaptım son olarak kesinlikle bu ürünü artık almayacağımı iade edeceğimi bildirerek ertes Migros şubeye gittim ürünü iade alamayacaklarını belirttiler bende yetkili kimse görüşelim dedim müdür yardımcısı f** hanım geldi ürünü firmayla görüşmeden iade alamayacaklarını belirtti bende çok sinirlendim strese girdim sakinliğimi koruyarak kimsenin kalbini kırmak istemedim, sonuçta onlarda benim gibi çalışan lütfen ŞÜ ürünü alın 3 gündür ben keyfimden şube şube gezmedim hem büyük stres yaşadım aldığım üründe büyük pişmanlık sonuçta dün aldım bir müşteri olarak bugünde birtakım eksiklikler sebebiyle iade hakkımı kullanıyorum dedim ne kadar konuştuysak kesinlikle iade almadılar, ürünü bırakıp onlardan haber beklemek için iş yerime geldim, şimdi 12 bin tl tek çekim olarak arkadaşın kartından çekim yaptık 05 mart ödemesi olacak iade ederlerse çek olarak vereceklerini ertes Migros söyledi çünkü bize ilk iadeyi Optimum Migros çek olarak yaptığı için erteste çekse satış yaptığı için vs vs. Sonuç koskoca Migros un benim iademi çek değil de kredi kartına yapmasını beklemekteyim

06 Şubat 2024 20:25 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

08 Şubat 2024 17:48

Merhaba Optimum Migros müdür yardımcısı bir gün sonra aradı scoter X bir servisle görüştüklerini istediğiniz mağazadan hediye çeklerinizle ürünü alabileceğimi sonrasında İçerenköy deki servise götürmemi gereken işlemlerin yapılacağını vs vs söyledi bende bana yakın olan Çekmeköy ertes Migros'a giderek Optimum mağazasının verdiği çekleri kullanarak scoteri aldım söylenen servisi buldum gittim ilgisiz alakasız bir yer bu arada servis ismail ustaydı sanırım konuşmaya çekindim sabahtan beri fabrikadan arayıp duruyorlarmış da ne bisikletmiş telefonu duvara vurup kıracaktım gibi söylemlerde bulundu sonra 14-15 yaşlarında bir genç scoterı koliden çıkardı fatura istedi Migros mağazasının vermiş olgu irsaliyeyi verdim garanti vs başlatmak için daha bisikleti elime dahi almadım kurulum vs zaten olmadı sistemden faturayla uğraştılar fatura kesilmemiş çıkmıyor falan filan sonra Migros mağazayı müşteri, hizmetlerini birkaç yeri defalarca aradım en sonunda mağazadan faturanın ertesi gün sisteme düşeceği bilgisi verildi tamam böyle bir şey oluyor 1 beni niye servise gönderdiler Optimum mağaza müdür yardımcısı e** hanım dı sanırım ismi 2 garanti başlatmak için servis yarın tekrar geleceksiniz dedi bende öyleyse scoter kalsın yok götürün dediler ya Çekmeköy den geliyorum araba ayarlıyorum küçük bir şey değil ki torbaya koyup götüreyim dedim öyleyse koliden çıkaralım kuralım elinizde götürün yarın scoterı getirmezsiniz faturayı getirirsiniz garantiyi başlatırız dediler mecburen taxi parası vermeyeyim bari dedim metroyla götürürüm diye kur dedim 100 TL ücret talep etti garanti başlamadığı için mecburen verdim scoter direksiyonunu yukarı kaldırıp gidonu sıkıştırınca bu ne dedim ya direksiyon kısacık ve uzayıp küçülmüyor 150 cm boyundaki biri için bile küçük koltuk zaten çıkmadı kardeş koliye koyalım ben bu ürünü kullanamam mağazaya iade etmem lazım dedim. Tekrar koliye koyduk mağazaya gelincede yok biz ürünü iade alamayız vs firmayla görüşeceğiz gibi tutumda bulundular. Keyfimden mağaza servis arası üç gün mekik dokudum 400 TL den fazla taksi parası verdim 100 TL boşuna servise koli açmaya sadece para verdim şimdi de keyfimden iade ediyorum sanki Migros Çekmeköy eltes ürünü iade almıyor firma al derse alacaklarmış koli içi eksik zaten kusurlu ayıplı ürün için koskoca Migros un en kısa sürede sorunumu çözüp çek olarak değil kredi kartıma iademin yapılmasını beklemekteyim. Kesinlikle ürünü istemiyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 18:31
Migros Elektrikli Bisiklet İadesi
Ceyda sonucu yetersiz buldu

Ceyda
29 Eylül 2024 09:11
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
05 Ağustos 2025 20:35