Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Migros Neden Sistem Hatası İle Engelledi

19 Ocak 2024 11:34

Migros sanal uygulamayı yıllardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Ödemelerimi online yapıyorum. Fakat bugün verdiğim siparişi sistem hata var diye onaylamadı. Düzelir diye uygulamadan çıktım tekrar giriş yapamadım. Müşteri hizmetlerini aradım sistem sizi engellemiş dediler. Ben neden engellendim, hangi kullanım koşulunu ihlal ettim bunu bilmek istiyorum. Migros sanala her gün sipariş veriyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

20 Ocak 2024 10:25 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

20 Ocak 2024 15:04

Müşteri temsilcisi aradı Migros kullanım koşullarını okuyun dedi, ben ödemelerimi online yapardım ve emekli memurum yani yaşlıyım toptan alımla ne işim olur verdiğim siparişler Money kulüp uygulamasın da hala görünüyor. Neyle suçlandığımı açıklama nezaketi bile göstermediniz. Müşteri temsilcisinin son sözü konuyu kapattılar oldu. Sizin yazılım da sorun var ben de değil. Niye arayacağım ki sizi cevabını aldım ben.

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
06 Temmuz 2024 14:11

Migros Uygulaması Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Eksikliği

Ramazan
31 Ekim 2024 23:33

Migros Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı Nedenini Öğrenemiyorum

24 Temmuz 2025 18:11
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Devrim
27 Mayıs 2025 11:16
Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 00:07
Migros Kategorileri