Sercan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 12:58

Metropol Card Gift Pay kısmında aylar öncesinde alışveriş yaptım ve kalan bakiyem 1000 TL idi. Aylardır Gift Pay kısmında duruyordu. Restopay hariç hiçbir şekilde Gift Pay kısmından alışveriş yapmadım ve geçmiş işlemlerim de bunu doğruluyor. Restopay ile virgülüne virgülüne eşitlenmiş olan Gift'teki parama ne oldu? Restopay ile Gift nasıl aynı olabiliyor? Metropol Card'ınızdaki Gift'teki bu mağduriyetin en kısa sürede aksiyon alınarak düzeltilmesini istiyorum. Restopay'de sorunum yok. Gift Pay'deki param, yani 1000 TL'lik bakiyem yok. Restopay'deki görünen bakiyeyi Gift Pay'de de aynısını görüyorum, halbuki 1000 TL'lik bir bakiyem vardı Gift Pay'de. Hesap işlemlerine bakın, Gift Pay'den 1 TL'lik bile alışverişim yok. Yazık, Metropol Card'ı da mı takip edelim her işlemde, ekstradan paramız gidecek mi diye?

30 Ekim 2024 12:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Sercan
Sercan
31 Ekim 2024 16:39

Bu yazı örnek teşkil etsin hiçbir zaman yaşadığım bu mağduriyeti bu platform dan silmeyeceğim bilgi verilmeden yapılan işlem için ayrıca müşteri temsilcisi yüksek ses tonu ile ve haklıymış gibi baskıcı konuşmasın dan dolayı da ayrıca üzüldüğümü belirtmek isterim hakkını sorgulamak aramak suç mu mağduriyetin giderilmesi adına adım atılmasını istemek yanlış mı daha yapıcı ve mağduriyeti giderici konuşma olmalıydı gerçekten yazık ayrıca Gift i resto ya bağlamışlar ortak olmuş ama resto yu gift e bağlamamışlar resto daki parayı gift te kullanamıyorsun ne büyük yenilik ayrıca giftte ki parayı kasa ya söylediğimiz zaman zaten resto harici gift i de kullanılabiliyorduk burda ki yenilik mağduriyet oluşturmak dan başka nedir

Metropolcard Cüzdan Bakiyesi Tutarsızlığı Ve Kullanım Sorunu

01 Mayıs 2025 12:58
Metropolcard Cüzdan Bakiyesi Tutarsızlığı Ve Kullanım Sorunu
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Restopay Bakiyemi Giftpay'e Aktaramıyorum, Alışveriş Yapamıyorum

25 Nisan 2025 14:46
Dilara sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2024 16:19
"Kevser Göymene yardımlarından dolayı teşekkür ederim."