Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes S400 Araç Arıza Ve İlgisilik

28 Şubat 2024 13:48

Mercedes S400 aracımı, Vadi İstanbul servisinizde son olarak dört defa aynı arıza nedeniyle getirdim ve maalesef bir sonuç alamadım. İlk defa aracımı getirdiğimde akü boşalmış olduğu söylendi. 'Biz dolduracağız, araç üç gün bizde kalmalı' denildi. Biz de kabul ettik. Aracı teslim aldıktan bir gün sonra yine aynı arıza meydana geldi ve tekrar servisinize başvurduk. Kontroller sonucunda akünün garantiden değiştirileceği belirtildi. Sorunun giderildiği söylenerek aracımı geri aldım. Ancak aracımı teslim aldıktan bir gün sonra tekrar aynı arıza ile karşılaştım. Bütün sabrımla tekrar aracı servise getirdim. En sonunda, 21 gün sonrasında aracımın teslimine hazır olduğu bilgisi verildi. Özel işlerimi bırakarak, arızanın nedenini öğrenmek ve aracımı teslim almak için servisinize geldim. F**** Bey'e teşekkür ederim, iyi karşıladı ve müşteri ilişkileri sorumlusu Y**** Hanım ile tanıştırdı. Aracıma 21 gün içinde ne yapıldığını, özellikle Almanya'dan gelen ekibin ne yaptığını ve arızanın sebebini öğrenmek istediğimde, Y**** Hanım bu bilgileri veremeyeceğini ve gerekli bütün işlemlerin yapıldığını bildirdi. Bu cevabı kabul etmeyerek sebebini sorduğumda, atölye şefi A**** Bey'i çağırdı. A**** Bey'in cevabı ise güncelleme yapıldığını ve sorunun çözüldüğünü; ancak aracı kullanırken start-stop düğmesini kapatmamız gerektiğini söyledi. Aracın kontağının açık durmaması gerektiğini, bu durumun aküyü boşalttığını ifade etti. Ayrıca A**** Bey, Audi A8 ve Range Rover marka araçların daha iyi olduğunu belirterek, Mercedes markasına karşı gereksiz bir değerlendirme ve kötüleme yaptı. Böyle bir durumu kabul etmediğimi ve çok saçma bulduğumu ifade ettim. Y**** Hanım ve A**** Bey'in vermiş olduğu, kurumsallığa ve Mercedes kalitesine yakışmayan cevaplara karşılık, üç-dört aydır yaşadığım ve sürekli güncelleme yapılarak çözüleceği söylenen soruna karşı, bu durumu tüm şikayet mercilerine ve hatta CİMER'e dahi şikayet edeceğimi belirttiğimde, 'İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz' şeklinde bir cevap aldım. Aracımı 26 Şubat'ta yaşadığım tüm olumsuz cevap ve koşullara rağmen teslim aldım. 27 Şubat'ta tekrar aynı arıza meydana geldi. Resimlerini tekrar F**** Bey'e gönderdim ve Y**** Hanım'a ulaşmaya çalıştım ancak telefonlarımı açmıyor. Acilen aracım ile ilgili bir çözüm sağlanmasını rica ediyorum.

28 Şubat 2024 14:48 (Şikayetten 1 saat sonra)
Deniz
Deniz
28 Şubat 2024 14:55

Merhaba Ben size zaten mail de attım telefon ile de iletişime geçtim bayiniz Gelecek Otomotiv ile de konuyu görüştüm halen muhatap alınmamaktayım CİMER ile de iletişime geçtim sizden halen cevap bekliyorum

Gökhan
Gökhan

Deniz bey merhaba, Yazmış olduklarınızda son derece haklısınız bende 20.02.2024 günü sıfır özel sipariş glc aldım 10 km sonra yolda kaldı 21km de servise çekici ile geri döndü. Aynı ilgisizlik aynı tavırlar bize de var. Hale bir dönüş cevap alamadık. İsteklerimizi ilettik netlik kazanmadı. TOFAŞ bile daha ilgilidir müşterilerine doymuş artık Mercedes hizmet kalitesi yerle bir. Müşteri ilişkileri ve servis aynen dediğiniz gibidir ağzınıza sağlık.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Nefesoğulları Maslak Serviste Bozulan Parça İçin Ücret Talep Ediyor.

21 Kasım 2023 10:46
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil