Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz'in Kendi Eliyle Hasar Verdiği Araç İle İlgili Tavrı

23 Kasım 2023 21:13

29 Temmuz 2023 tarihinde Ankara Koluman Mercedes-Benz Yetkili Servisine giderek bir araç alımı için Satış Danışmanı T. G. ile görüştük. 31 Temmuz 2023 tarihinde 200.000 TL teminat ödemesi ile 2023 model CLA 200 4MATIC AMG+ aracı için alım sürecini başlattık. 15 Ağustos 2023 tarihinde araç Ankara'ya ulaştı. Araç indirilirken arka tamponun üstüne inmiş, tamponun alt kısmı çıkık, ortası çökmüş ve üst kısmı çizilmişti. Aracı bu şekilde almak istemediğimizi belirttik. Satış Danışmanımızın görüşmesi sonucunda Mercedes tarafından parçaların değişeceği söylendi ve bu süreci başlatabilmek için satış bedelinin tamamlanması gerektiği ifade edildi. 17 Ağustos 2023 tarihinde kalan 2.397.398 TL'yi de aktardık. 20 Ağustos 2023 tarihinde aracın servise götürülebilmesi için tescil işlemlerinin tamamlanması, vekalet çıkarılması, trafik sigortası yapılması ve 2.130 TL plaka/ruhsat bedelinin ödenmesi istendi. İşlemleri yaptık ve parayı aktardık. 14 Eylül 2023 tarihinde tamponun geldiği ve Koluman servise götürülüp takılacağı bildirildi. 16 Eylül 2023 tarihinde gelen parçanın kırık olduğu ve yeniden isteneceği belirtildi. 25 Ekim 2023 tarihinde yeni tamponun gelmek üzere olduğu ifade edildi. 2 Kasım 2023 tarihinde aracı teslim aldık. Süreç esnasında Mercedes'in bu yaşananları telafi etmek için ne yapacağı konusunda görüşmelerimiz olmuştu. Teminattan itibaren 94 gün, aracın tüm bedelinin ödenmesinden itibaren 77 gün sonra alınabilen bir araçtan söz ediyoruz. Bu araç sıfır araç bedeline alınmış, ayıplı gelmiş ve ayıbı giderilmeye çalışılırken en ufak bir indirim, ikame araç imkanı vb. sağlanmamıştı. Bu kapsamda, kanımca yeterli bir karşılık olmasa da, bir ücretsiz bakım makul bir seçenek olarak üreticiden istenmişti. 16 Kasım Perşembe 2023 itibarıyla Satış Danışmanı T. G. bu isteğin de Mercedes tarafından reddedildiğini bildirdi. Aynı gün bu içeriği i**************@mercedes-benz.com adresinden kendilerine e-posta olarak ilettim. Herhangi bir dönüş olmadı.

profile profile
24 Kasım 2023 11:25 (Şikayetten 14 saat sonra)
Murat
Murat
24 Kasım 2023 11:28

[email protected] adresinize 16 Kasım'da aynı mesajı attım zaten. Titiz cevaplarınız farklı platformlarda farklı hızda geliyor sanırım

Öner sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 01:34

11 Ayda Tamamlanmayan Araç Onarımı Ve Sürekli Eksik Hizmet

14 Mayıs 2025 14:50
Leman sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Kalan Araç Onarımı

20 Nisan 2025 20:35
Garanti Kapsamı Dışında Kalan Araç Onarımı

24 Aralık 2024 00:43
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes'ten Aldığım Sıfır Aracın Motoru Ayıplı Çıktı ‼️‼️‼️

17 Nisan 2024 16:55