Media Markt Oppo Reeder C53 Oppo Diye Sattılar!

1 Destek
Tahsin
Tahsin
18 Ağustos 2024 17:14

Türk malı olsun bizim olsun biraz da ucuz olsun mantığıyla gittim Reeder C53 telefon 3 keredir aynı hatayı veriyor ekranı kendi kendine kitliyor cep dokunmatiği devre dışı bırak telefonun üstüne örtmeyin yazısı çıkıyor götürdük yaptılar sonra tekrar aynı hatayı verdi bir kere daha götürdük şimdi yine aynı hatayı veriyor ya para iadesi yapınız ya da telefonu sıfır bir cihazı değiştiriniz yoksa Gmail'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar çıkmayı düşünüyorum ve telefonu aldığımızda o kadar pişman olduk ki Bu sorumsuzluğu nasıl halledersiniz bilmiyorum ama acilen ya iade ya da sorunsuz bir cihazla değişmesini istiyorum!

19 Ağustos 2024 16:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Tahsin Ş. “Media Markt Oppo Reeder C53 Oppo Diye Sattılar!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Merhaba Tahsin Ş. 240820-013821 kayıt numaralı “Media Markt Oppo Reeder C53 Oppo Diye Sattılar!” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden talebinizin olması halinde bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

Satışta Verilen Değişim Sözü Tutulmadı, Mağdur Edildim

Doğan

14 Ağustos 2025 tarihinde Kayseri Forum AVM Media Markt mağazasından Oppo N5 model cep telefonu satın aldım. Ürünün sesi...

Tümünü Gör
Media Markt Logitech G Pro X2 Superstrike Oyuncu Mouse Arızası

Media Markt LogitechG Pro X2 Superstrike Oyuncu Mouse Arızası

Fatih
Media Markt İade Veya Değişim Sorunu!

Media Markt İade VeyaDeğişim Sorunu!

Gül
Media Markt Açılmıyor Açılsa Da Kapanmıyor!

Media Markt AçılmıyorAçılsa Da Kapanmıyor!

Muharrem
Media Markt Ekran Koruma Paketinin Ekranı Koruyamaması

Media Markt EkranKoruma Paketinin Ekranı Koruyamaması

Ahmet
Media Markt'tan Alınan Kahve Makinesi Bozuk!

Media Markt'tanAlınan Kahve Makinesi Bozuk!

Esra
Media Markt Lenovo Loq İ5 Tuş Arızası!

Media Markt LenovoLoq İ5 Tuş Arızası!

Hakan

Öne ÇıkanKonular