Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Penelope Yastık: Dolgunluk Kaybı Ve Eşitsiz Değişim Politikası

22 Aralık 2024 22:24

Penelope'den, uyku problemi yaşadığım için tavsiye üzerine kaz tüyü bir yastık satın aldım. Satın alma esnasında, diğer markalara göre 3-4 kat daha pahalı olmasına rağmen, mağaza görevlileri bu farkı, ürünün diğer markalara kıyasla dolgunluğunu çok daha uzun bir süre koruyacağını açıkladılar. Ancak henüz garanti süresi dolmadan yastığım dolgunluğunu kaybetti.

Servise gönderdiğimde, ürünün yıkandığı iddiasıyla değişim talebim reddedildi. Oysa hayatımda hiçbir kaz tüyü ürünümü yıkamış değilim ve bunu açıkça ifade etmeme rağmen talebim dikkate alınmadı. Daha da ilginç olan, aynı yastığı benden iki ay önce satın alan bir arkadaşımın benzer bir sorunla servise başvurduğunda, “Yıkansa bile sizin için değiştireceğiz” denilerek ürünü yenilenmiş olması. (her iki ürün de kesinlikle yıkanmamıştır.) Gece terleme sonucu ıslaklık ile yıkanma arasındaki fark serviste anlaşılmıyor ise bu hiçbir müşterinin sorunu olmamalı.

Evimde sıklıkla tercih ettiğim bu markanın, müşteri memnuniyetine yaklaşımını bu şekilde sergilemesi son derece düşündürücü. Yastığımın aynı arkadaşıma yapıldığı gibi değiştirilmesini talep ederim.

Doğukan
Doğukan
24 Aralık 2024 15:09

Yaklaşık 2 gündür tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı.

04 Şubat 2025 11:12 (Şikayetten 1 ay sonra)

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Fiyatlı Kaz Tüyü Yastıklardan Sürekli Tüy Çıkıyor, Değişim Talep Ediyorum

01 Ağustos 2025 16:35