Martur Turizm Martur Neden Tercih Edilmemeli

Martur Turizm Martur Neden Tercih Edilmemeli
16 Haziran 2024 07:20

Mersin/Midyat istikametinde bindiğim otobüste şoförler ve muavinler sigara içti ve bu 8 saatlik yolculuk boyunca devam etti. Seyahat Mersin/Midyat olarak görünmesine rağmen bizi Mardin/Kızıltepe'de indirip başka araca aktardılar bu sırada muavinler bavullarımı bile çıkarmadı bagajdan ben kendim çekip aldım ve tabi ağır olduğundan çektiğim gibi yere çakıldı ve tekerleği kırıldı, 3 bavulu kendim taşıdım diğer araca üstelik geçtiğimiz araçta yer yok ve çoğu yolcu ayakta gidiyor. Araç aktarımını Martur muavinine sorduğumda ise cevabı sadece "bilmiyorum" oldu en azından bir açıklamayı hak ediyoruz yolcular olarak. Ben bu kadar saçma sapan çalışan kuralları hiçe sayan firma görmedim. Öğrenciyim o kadar eşyayla yolculuk yapmak zaten zorken bir de bana o kadar zorluk çektirdiler. Zaten araçta bayağı eskiydi bu da yolculuk konforunu etkiliyor tabi ki. Diğer firmalarda yer olmadığı için tercih etmiştim ama bu ilk ve sondu kimseye de önermiyorum. Firmadan bir özür ve açıklama bekliyorum aksi takdirde resmi kurumlara müracaat edeceğim.

29 Eylül 2024 14:53
Adıyaman Anka Turizm İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 12:00
Emre sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 11:01

Kamil Koç - 47 Pv 003