Merve sonuçtan hiç memnun değil

Martı Uygulamasında Şahsi Telefon Numaram Başka Bir Kişiye Ait

Merve
12 Şubat 2024 15:52

Yıllardır kullandığım telefon numarası ve Martı hesabımda kendi şahsi telefon numaramın farklı bir müşteriye ait olduğunu görüyorum. Bu konuyla ilgili birçok kez görüşme sağladım ve üyeliğin silinmesini istediler. Ben de üyeliği sildim; ancak üyelik silinmemiş. Bu konuyla ilgili cezai işlem uygulanabilir. 'Hesabınızı kullanan kişiye ulaşıp hesabı silmesini isteyebilirsiniz' şeklinde dönüş yapıldı. Bu nasıl bir saçmalık? Hesabım g*** isimli kişiye ait ve g****'ı tanımıyorum. Bu nasıl mümkün olabilir? Müşteri destek hattındaki konuştuğum her kişi saygısız ve yardımcı olmak istemeyen bir ekipten oluşuyor. Kimse 'Hesabınızı biz kapatalım, mağdur olmayın' demiyor. Size şunu söylemek istiyorum: Müşteri haklı ya da haksız ne olursa olsun, yüzüne telefonu kapatamazsınız. Siz müşterinin taleplerini dinlemek ve yardımcı olmak için çalışıyorsunuz, bunu yapamazsınız, haberiniz olsun.

12 Şubat 2024 16:11

Martı uygulaması, hesabımdan sürekli olarak cezai işlem adı altında ücret kesmektedir. Bana, bu cezai işlemin nerede, ne zaman ve nasıl kesildiği hakkında bilgi vermek zorundadır; keyfi olarak bu ücreti hesabımdan kesemezler. Her Martı kullandığımda yalnızca genel bilgi veriliyor. Ücretin hesabımdan çekilmesine dair herhangi bir bildirim yapılmamıştır. Hesabımdan çekilen parayı gördüğümde bu durumun farkına varmamalıyım.

12 Şubat 2024 16:17 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

12 Şubat 2024 16:47

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI EKİBİ

Altuğ sonuçtan memnun

Altuğ
09 Ağustos 2023 09:58
"Sorunu buraya yazınca hızlıca çözdüler, mail üzerinden 2 ağdır bekliyordu çözüm."
Sümeyye sonuçtan çok memnun

Sümeyye
19 Ocak 2024 14:28
"Anında ilgilendiler teşekkür ederim"

İbrahim
17 Temmuz 2025 11:24
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sürücü Hesabım Haksız Yere Silindi, Yardım Bekliyorum

Gökhan