Emin sonuçtan çok memnun

Martı Tag Kötü Yolculuğum

28 Ekim 2023 12:01
Emin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüm aşamaları kısmına geçilmiştir. Teşekkürler...”

Aktif olarak martı tag kullanıcısıyım. Yaklaşık 2-3 ay kadar aktif bir şekilde kullanıyorum. Ve gerçekten taksilere göre harika bir hizmet aldığımı da düşünüyorum. Lakin dün gerçekleşmiş olduğum 22.00 - 23.00 sularında sürücü e*** bey ile gerçekleştirdiğim yolculuk için aynısını söyleyemeyeceğim.

Normalde buraya şikayet kaydı açmam da bazı şeyleri gösteriyor aslında. Herkes gibi müşteri hizmetlerini aradım. Yolculuğum ile alakalı şikayet kaydı oluşturulmasını istedim. Tamam ben kontrolleri sağlıyorum dedi. Detayları anlattım ve o kadar monoton ilerliyorduk ki teyit açısından 'gerçekten şikayet kaydı oluşturuyor musunuz? ' diye soru sordum. O da 'evet evet' şeklinde cevap verdi. Beni geçiştirdiğini düşünüp 'şikayet kaydı açtığınız sürücünün ismini öğrenebilir miyim? ' dedim. 'KVKK gereği maalesef paylaşamıyoruz.' dedi. Sadece ismini öğrenmem yeterli soyadına gerek yok zaten dedim. 'maalesef paylaşamıyoruz.' dedi.

İsminin e*** olduğunu biliyordum. 'iyi de uygulamada sürücünün adı neden yazıyor o zaman? ' dedim. Aynı şeyi tekrar söyledi. 'KVKK gereği maalesef paylaşamıyoruz.' bir robotla görüşmenin anlamı yoktu. Zaten bir şeyler daha söyledi. Ciddiye almadım ve kapattım. Şikayet kaydımın da oluşturulduğunu düşünmüyorum o yüzden buraya yazıyorum.

Anlattığım gibi 27.09.2023 / 22.00 - 23.00 saatlerinde e*** bey ile gerçekleştirdiğim yolculukta, ilk olarak arabaya bindiğimde elinde sigarasıyla beni karşıladı. Araba da çok kötü bir şekilde sigara kokuyordu. 'sigaradan rahatsız olur musunuz? ' sorusu beklemedim lakin maalesef öyle bir soru sormadı bile ve sigarasını içmeye devam etti. Belki sigaraya alerjisi olan bir insandım kötü etkilenebilirdim. Gerçekten saçmalık.

Akabinde götüreceği konum biraz uzaktı. 'buradan da müşteri gelir mi ki nasıl bulacağım müşteri dönüşte de bulsam çok iyi olur.' şeklinde bir ifade kullandı. Yani zaten konumdan beni nereye getireceğini görebiliyorsun bunu yolculuk esnasında mı düşünüyorsun? Akabinde yolcuğun 3. Veya 4. Dakikasında yolcuğu bitirip 'ben bir yolcu arayayım ancak bulur zaten' dedi. Oysa daha çok vardı konuma ulaşmamıza. Bana karşı olan konuşma tarzı da bir garipti yani.

En sonunda konuma ulaştık. Nakit ödeyeceğim için 200 lira uzattım. (yolculuk 158 TL tuttu.) kendisi de ya benim bozuk param yok ki nasıl vereceğim falan diye mırıldanmaya başladı. Ben de zaten çok rahatsız olduğum için tamam kalsın birader deyip çıktım arabadan. Lakin bu para mevzusunu kasti yaptığını düşünüyorum. Gerekli yaptırımı almasını diliyorum.

Emin
Emin
28 Ekim 2023 12:16

Sorunum çözüm aşamaları kısmına geçilmiştir. Teşekkürler...

13 Mart 2024 09:42 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Dogukan sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Değersiz Hissettirir

18 Nisan 2025 23:35

Martı Tag Yolculuğunda Alkollü Sürücü Ve Ciddi Güvenlik İhmali

Damla
15 Haziran 2025 00:49
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Haksız Yere Paylaşım Engeli

Sedat