Dogukan sonuçtan hiç memnun değil

Martı Tag Değersiz Hissettirir

Martı Tag Değersiz Hissettirir
12 Haziran 2024 10:13

Martı Tag uygulaması üzerinden paylaşımlı yolculuk yaparken yolcu kaynaklı sorunlardan dolayı iptal ettiğim yolculuklarım oldu. Bunun örneği; eşleşme olduktan sonra adrese gittiğimde telefon açılmaması, yolcunun gelmemesi, 15 dakika boş bekleme, sonuç olarak eşleşmenin iptali ya da girdiğimiz bir sokakta 7-8 taksi ve bir sürü insan varken telefondaki yolcunun 'gel gel, bekliyoruz' demesi üzerine yolculuğun iptali. Sürücü puanım 4.9, hiçbir yolcuma karşı bir saygısızlık veya kötü muamelede bulunmadım. Her araca binen yolcu, aracın çok temiz koktuğunu söylerken çağrı merkezi bana şikayet üzerine kısıtlandığımı ve puanın bir önemi olmadığını söylüyor. Sonuç olarak biz bu uygulamayı hobi olarak yapmıyoruz. Sonuçta sabahın 5'inde sisteme giriyorum ve bulunduğum bölgede birçok yolcu ile neredeyse her gün eşleşme oluyor. Konu ile alakalı olarak çağrı merkezi yardımcı olmak yerine beni arayan görevli sadece 'hesabınız süresiz kısıtlanmış' diyor. Onu ben de görüyorum. Ekranda bunun bir açıklaması, izahı ya da sürücünün de dinlenmesi gerekir. Yapıcı bir uygulama değil, sürücü arttıkça değersizleşiyorsunuz. Şikayetimi güncelleyerek tekrar paylaşıyorum. İlgili tarihten bu yana defalarca mail attım, çağrı merkezini aradım ama en ufak bir geri dönüş olmadı. Buraya şikayetimi yazınca bir cep telefonundan aranıp tehdit edildim. 'Siz kimsiniz, bize ne yapabilirsiniz ki, o yazıyı kaldırın, bizim avukatlarımız var' diye konuştular. Bizim de avukatlarımız var, ne olacak yani? İşin ilginç tarafı, burada ve Twitter'da aynı durumu yaşayan birçok kullanıcı var. Çoğu da şikayeti ile alakalı olarak aranıp benzer sözler sarf edildiğini söylüyor.

12 Ağustos 2024 13:30

Martı tag sürücüsü olarak uygulamaya kayıt olduktan sonra bir süre uygulamayı kullandım aracım her zaman temiz kokusuz ve her binen inen yolcum teşekkür ederek aracımdan indi adresi yanlış girenden ilave ücret talep etmedim parası eksik olanı yolda indirmedim bulunduğum bölgede birçok defa aynı yolcularla defalarca yolculuk yaptım gülerek ayy gene mi sen diyerek muhabbet eşliğinde yolculuklar yaptık ancak hesabım birden bire kapatıldı çağrı merkezi yolcu şikayeti diyerek konuyu kestirip attı sürücü puanım 5 ama yolcu şikayeti ile kapandı deniliyor yani yolcu bana 5 yıldız verip beni şikayet etmiş çağrı merkezi bunu söylüyor defalarca mail attım aradım Twitter'dan yazdım bir gün bir cep telefonundan aranarak sen kimsin biz büyük bir firmayız bize ne yapacağını sanıyorsunda şikayet ediyorsun kaldır onları diye arandım kaldırmayacağımı beni 0850 li ile başlayan ses kaydı yapılan bir numaradan arayın deyip kapattığımda 0850 den arayarak gayet kibar bir şekilde şikayetinizi kaldırın lütfen deyip suratıma kapattı konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum

1723458232316.marti-tag-degersiz-hissettirir-1.jpg
12 Ağustos 2024 13:00

Çağrı merkezine defalarca mail attım aradım hiçbir şekilde ilgilenmeden telefonu kapatmaya bakıyorlar durduk yere kapatılan hesabımla ilgili bir cep telefonundan arayarak ( arayan numaranın ekran görüntüleri var ) sen kimsin ki biz koskoca şirketiz o yazıları kaldır bize ne yapabilirsin diye bir güzelde tehdit edildim sürücü puanım 5 her yolcum teşekkür ederek iniyor parası eksik olandan istemedim adresi yanlış girmişim diyenden ek ücret istemedim olduğum bölgede sürekli aynı yolcularla denk geliyordum hepside gülerek ay gene mi sen iyi oldu gibi söylemlerde bulunurken durduk yere hesabım kapatıldı konu ile ilgili firmadan mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum

profile profile
12 Haziran 2024 10:58 (Şikayetten 45 dakika sonra)
12 Haziran 2024 11:00

Kesinlikle tarafıma herhangi bir uyarı olmadı kaldı ki kayıtlarınız bakarsanız bizzat ben çağrı merkezini arayıp bunu nasıl yaptığımı ve nasıl düzeltebilirim diye sorduğumu göreceksiniz tarafıma herhangi bir uyarı kesinlikle yapılmadı

12 Haziran 2024 11:27

Ayrıca şu anda bu cevabı da sadece cevapsız kalmaması için verdiğiniz çok belli!

Ramazan

Benim hesabı da kapatmışlar. Neden kapattıklarını kendilerinde bilmiyor

Hüseyin
Hüseyin
Şikayeti Çözüldü

Martı tag bu yeterli başvuru sayısını oldukça geçtiği için artık ipleri kendi ellerine almış istedikleri gibi çeviriyorlar arkadaşlar bu ve bunun gibi binlerce şikayet ler devam ediyor çevremizdeki mağdur arkadaşlarımızı şikayetvar.com ve bunun gibi sitelere şikayetinzini sözlü ve yazılı bir şekilde uyarım birçok arkadaşımız bu gibi şikayet sitelerinden haberleri yok mağdur arkadaşlarımızın yanındayız.

Ramazan

Beni de kısıtlamışlar. Neden kısıtladıklarını kendileri de bilmiyor

Ramazan

Kardeşim aynı şekil benimde hesabımı kapattılar ama bukadarla bitmeyecek

Beşir
20 Kasım 2023 01:01