Burcu sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 10:29

23 Ekim 2024'te Madame Coco online mağazadan verdiğim 2.471,29 TL tutarındaki 2744478026320127 numaralı sipariş çapraz kargo sonucunda 25 Ekim 2024'te adresime yanlış teslim edildi. Bana gelmesi gereken ürünler yerine, başkasının siparişi teslim edildiği için müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve paketi iade etmem gerektiği bilgisi verildi. Aras Kargo ile adresime teslim edilmesine rağmen, kargoyu benim PTT'ye iade etmem gerektiği söylendi. Müşteriyi mağdur etmeye ilk dakikadan başladı. Madame Coco. 31 Ekim 2024'te PTT'ye verdiğim iade kargosu (KP0527***7203) 1 Kasım 2024'te Madame Coco deposuna teslim edildi. 1 Kasım tarihinden itibaren her hafta düzenli olarak müşteri hizmetlerini aramama ve her defasında derdimi anlatmama rağmen bugün ayın 27'si ve ödeme iadem hala gerçekleştirilmedi. Müşterinin mağduriyetini hiçbir şekilde önemsemeyen Madame Coco markası, ben aramadığım sürece bilgilendirme yapmıyor. Elimde yazılı kanıt olması açısından binbir türlü ısrarla müşteri hizmetleri tarafından gönderilen mailler de bir işe yaramıyor. Ödemenin ne zaman yapılacağı konusu hala belirsiz. Kontrolüm dışında yaşanan bu hatada tek mağdur olan taraf benim. Bundan sonra her türlü mecrada, Madame Coco'nun yaşattığı bu olumsuz tecrübeyi paylaşacağım ve hukuki süreci de başlatacağımı buradan bildiriyorum.

27 Kasım 2024 11:23 (Şikayetten 54 dakika sonra)

30 Ocak 2025 15:12
Erol sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 10:46

11 Ocak 2024 19:08
Madame Coco Online Satış Sitesinden İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 22:35

25 Aralık 2023 16:30