Tolga sonuçtan çok memnun

Madame Coco Marka Çaydanlığın Akıtıyor Olması

18 Aralık 2023 21:00
Tolga'nın Teşekkür Mesajı
“Ürün mağaza tarafından bir başka ürünle değiştirildi. İlginiz için teşekkür ederim.”

Madame Coco Rize şubesinden aldığım çaydanlık, çay demlendikten sonra bardağa çay doldururken akıtıyor diye mağazaya gittik. İade etmek istediğimizde ürünün incelenmeye gönderilmesini istediler. Bu gidişimizde ürünü aldığımızdan sonra 10 gün geçmemişti. Bir süre sonra ret yanıtı geldi. Haliyle bizim ürünü geri almaya gidene kadar 30 gün dolmuştu. Ben de madem ret yanıtı geldi, başka bir ürünle değiştirme şansımın olup olmadığını sordum. Ancak 30 gün geçtiğini söylediler.

Ben ürünü kendilerine getirdiğimde henüz 10 gün olmuştu. Ayrıca ürünün su doluyken akıtmadığını değerlendirmişler. Ben ise çay demlendikten sonra bardağa çay doldururken akıtıyor diye şikayetçi olmuştum. Lakayıt bir şekilde benim gözümün önünde bir bardak su doldurup 'bakın akıtmıyor' demeleri çok sinir bozucuydu. Ben de 'alın, akşam çay demleyip bir daha deneyin' deyip ürünü orada bıraktım.

Haksız olduğumu çaydanlığın çay demlendikten sonra bardağa çay doldururken akıtmadığını bana göstererek ikna etmelerini istiyorum. Aksi takdirde ben sürahi almadım ki bir bardak su doldurarak dalga geçer gibi ve de şahsımı yalancılıkla itham edercesine gözümün önünde alay ederek ikna olayım. Şu an parasını verdiğim ürün halen ellerinde, mesele paranın değil. Haksızsam haksızlığımı bana izah etsinler isterim.

20 Aralık 2023 16:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
Tolga
28 Aralık 2023 08:59

28 Aralık 2023 09:06

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

10 Ocak 2024 16:51
Fehmi sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 11:14
Yanlış Gönderilen Ürün Ve Karmaşık İade Süreci
Berna sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2024 11:24
"Teşekkür ederim sorunumla ilgilenip çözüme kavuşturdular, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları çok güzel davranış"
Kırık Bardaklar Ve İade Sorunsalı
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco'da Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

04 Aralık 2024 19:36
Günay sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 01:31
TrustBuy Güven Skoru