Berna sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2024 11:24
Berna'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunumla ilgilenip çözüme kavuşturdular, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları çok güzel davranış”

427108985930 numaralı ve 427108985969 numaralı 2 takım su bardağı siparişlerimden bir tanesinin içindeki bardaklardan 3 tanesi kırık ve hasarlı geldi. Kırık ürünlerimin tedariğini talep ediyorum. Bana diyorlar ki iade etmeniz gerekiyor. Ben koskoca kutuyu iade için götüreceğim tekrardan sipariş oluşturduğumda ise yeni alacağım ürünün kırık gelmeyeceğinin garantisi var mı? Bu sefer 3 bardak kırık belki yeni siparişte daha fazla kırık gelecek? Şikayetleri okuduğumda da böyle sürekli devam eden bir şikayet var ürünler aşırı özensiz paketlenmiş ben hepsinin kırılmadığına şaşıyorum. Madame Coco'nun 3 ürün tedariğini yapmayıp da 42 parça seti tamamen iade yapmamı istemesi ironik. İade ettiğimde bana para düşene kadar ürünün fiyatı artabilir ben indirimden aldım bu sefer o fiyat farkını nasıl telafi edeceksiniz. Başka sitelerden de sipariş oluşturdum hemen kırık gelen ürünün yenisini tedarik ettiler. Mağazadan 3 ürüne değişim talep ediyorum. Tamamen özensiz paketleme kaynaklı bu ürünün tamamını iade etmeyeceğim bana hakkım olan mağazalarınızdan kırık ürünlerin değişimi yapmanız gerekli

22 Ekim 2024 14:37 (Şikayetten 3 saat sonra)
Berna
22 Ekim 2024 16:54

Beni aradılar ve ürünü tedarik edebilirlerse tedarik oluşturacaklarını bildirdiler teşekkür ederim

23 Ekim 2024 10:22
Berna
23 Ekim 2024 10:27

30 Eylül 2023 17:14
Madame Coco Kırık Ürün Gelmesi
Madame Coco Kırık Ürün Gelmesi
Gülten sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 13:07
"Çok hızlı geri dönüş yaptılar ve urunu değiştirdiler, iyileştirme önerilerimizi ilgili paketleme birimine ileteceklerini belirttiler. Teşekkürler..."
Madame Coco Hasarlı Kargo Ve İletişim
Madame Coco Hasarlı Kargo Ve İletişim
Abdurrezzak sonuçtan çok memnun

Abdurrezzak
06 Kasım 2023 10:14
"Madame Coco markasına, ilk aşamada yaşadığımız sıkıntılı süreci gayet güzel bir şekilde düzeltmeye çalışıp, mağduriyetimizi giderdiği için teşekkür ederim. İlk anda belirttiğim kurumsal bir marka olarak bildiğimiz Madame Coco markası bizi yanıltmamış oldu."

15 Kasım 2023 18:31
TrustBuy Güven Skoru