Betül sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 13:28

MASKO Lova yataktan 4 Kasım'da yatak aldım. 2 gün içerisinde 6 Kasım'da teslim edileceği söylendi ve sözleşmeye dahi yazıldı, hatta mağazanın her yerine de yazmışlar 48 saat içerisinde teslimat sağlanır diye.

Bugün 11 Kasım olmasına rağmen hala teslimat yapılmadı ve günlerdir mağdurum. Telefonla görüştüğüm mağaza satış temsilcisi g*** Hanım ve mağaza yetkilisi s*** Hanım hiçbir şekilde yardımcı olmadı.

Tek söyledikleri ‘mail attık, aradık dönüş bekliyoruz’ oldu. Satış yapılırken müşteriyi aldatıcı şekilde davranıyorlar. Sonrasında ise bizim yapabileceğimiz bir şey yok, ürün depoda hazır ancak sevkiyatta sorun oldu diyorlar.

Madem öyle baştan söyleyin, biz de aciliyetimize göre diğer markalara yönelelim değil mi.

11 Kasım 2024 13:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

11 Kasım 2024 14:06

Yine 48 saat diyorsunuz eminim bir ay sonra falan aranırım

12 Kasım 2024 09:48

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

13 Kasım 2024 16:15
16 Kasım 2024 13:11

Sorunum falan çözülmedi kimse de ilgilenmedi. Tam anlamıyla pişmanlıksınız!

Batuhan

23 Eylül 2023 14:07
Şebnem sonuçtan çok memnun

Şebnem
17 Haziran 2025 02:48
"Bana yardımcı olan ve marka ile ilgili olumsuz fikrimi değiştiren müşteri temsilciniz İ**** hanıma çok teşekkür ederim"
Teslimat Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik Yaşadım