05 Mayıs 2024 23:11

Eşimin 1 ay önce daha uzun sure giyerim diye İzmir İstinyePark mağazasından 4500 TL verip aldığı tişörtte renk atması oldu. Bir t-shirt parası kadarda ben verip özellikle renk koruyuculuğu yüksek deterjan almama rağmen 3. Yıkamamda renk atması oldu. Toplamda yeşil mavi siyah beyaz renk olmak üzere alınan tişörtlerden beyazı da ilk yıkamada morardı. Değişim yaptılar. Şimdi de yeşil tişörtte renk atması oldu. Yarin götüreceğim muhtemelen incelemeye gönderelim diyecekler. Ama benim sürekli git gel yapacak vaktim yok. Zaten bu tarz sorunlar yasamamak için o kadar para veriyoruz bir tişörtte. Eskiden Lacoste denince kalite akla gelirdi artık Lacoste bozmuş sanırım ürünlerini. Benzer üründen herhangi bir firmadan 4_5 tane alıp ayda birini giysek iki yaz geçiririz. Biz daha 1 ayda renk atması morarması vs yaşıyoruz gerçekten şaşkınım.

21 Mayıs 2024 20:02

Daha önce renk atması diye şikayette bulunduğum t-shirt hala incelemede iken bugün de yine aynı tarihte aldığımız lacivert pantolon hem esimin vücudunu hem de arabanın koltuğunu boyadı. Lacoste tarafından sınanıyoruz sanırım. Ürün kaliteniz bu kadar düşmüşken sizin sattığınız fiyata pantolon aldığımız için biz suçluyuz sanırım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım artık gerçekten ne yapacağımızı şaşırdım sinirden

Ek
06 Mayıs 2024 09:05 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

06 Mayıs 2024 11:44

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

21 Mayıs 2024 19:59

Evet 7 mayısta incelemeye gönderdiğim üründen hala ses seda yok. Kışa doğru gelir herhalde alıp da kullanamadığım ürün için gerçekten artık özür bekliyorum

Faruk sonuçtan çok memnun

Faruk
09 Ekim 2024 19:35
"Ürünümüz değiştirilerek sorunumuz çözüldü, teşekkür ederiz."
Erman sonuçtan memnun değil

Erman