Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Koton İade Edilen Ürünlerin Para İadesi Yapmıyor.

Koton İade Edilen Ürünlerin Para İadesi Yapmıyor.
02 Eylül 2024 02:46

22.08.2024 tarihinde Koton markasının Web sitesinden sipariş oluşturdum. Ürünler 26.08.2024 tarihinde bana teslim edildi. İade edeceğim ürünleri ise 28.08.2024 tarihinde MNG Kargo'ya teslim ettim fakat Koton markasının web sitesinde iade oluşturmama rağmen herhangi bir mail SMS, atılmadı müşteri hattından iletişime geçtiğimde ise bana iade kargo takip numaramı sarıyorlar fakat Koton iadesi olduğu için kargo şirketi takip numarası vermedi. Web sitesinde ürünler hala hazırlanıyor gösteriyor. Herhangi bir iade edilen ürünler hakkında para iadem yapılmadı. Para iadesi konusunda kötü bir marka kesinlikler bir daha hiçbir şekilde alışveriş yapmayacağım.

profile profile
02 Eylül 2024 12:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için sosyal medya hesaplarımızdan ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

02 Eylül 2024 12:27

Kesinlikle dönüş yapmıyorsunuz çağrı merkezinizle zaten iletişime geçmiş biriyim sorunu gidermek yerine oradan oraya sürüklüyorsunuz

Esra sonuçtan çok memnun

Esra
22 Kasım 2023 16:59
"1 saat içinde müşteri hizmetleri arayarak sorunumu çözdü. Teşekkürler."
Hande sonucu yetersiz buldu

Koton İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Elif sonuçtan memnun

Elif
02 Haziran 2024 21:55
"Şikayetvar müşteri temsilcisine teşekkür ederim. Ücret iadem 1 gün içerisinde yatırıldı."
Ali sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2024 13:43