Oğuz sonuçtan çok memnun

Kolay Gelsin Kargomun Teslimat Adresi Değişikliği İçin 6 Gün Uzattı
25 Nisan 2024 12:10
Oğuz'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Yurt dışı amazondan aldığım kargo Türkiye'ye gelince Kolay Gelsin kargoya verilmiş. Sonrasında teslimat adresinde (Samsun) bulunamayacağım bir durum olduğundan sonraki günlerde Ankara olan adrese teslimat adres güncellemesi yaptım. Güncellemeyi yapalı 5 gün oldu ama müşteri hizmetlerini aradığımda bana gönderiniz Samsun'a gitmiş, Samsun'dan Ankara'ya gönderilmesi 6 gün sürer dendi. Kargo önce Almanya'ya oradan Hollanda'ya gitmesine rağmen daha kısa süre içinde Türkiye'ye geldi. Bir adres değişikliğinin 6 gün fark oluşturması sizce normal mi? Birkaç gün sonra ben Samsun'a geri döneceğim. Kargomun samsunda dağıtıma çıktığını bilseydim 1 gün daha beklerdim fakat hiçbir güncelleme eklenmedi kargo takip sayfasına. Arayıp her seferinde bilgi almak durumundayım müşteri hizmetlerinden. Lütfen bu sorunu hızlıca çözün ben kargomun artık elime ulaşmasını istiyorum.

25 Nisan 2024 12:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sevgili Oğuz A. Kolay Gelsin firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Kolay Gelsin Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibi

25 Nisan 2024 13:29

04 Ağustos 2023 12:50
Kolay Gelsin Kolay Gelemeyen Kargo Paketi
Kolay Gelsin Kolay Gelemeyen Kargo Paketi

14 Temmuz 2023 09:47
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 15:05

Teslim Edilmeyen Kargo Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

14 Ekim 2025 09:52
Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 18:17

Kolay Gelsin Kategorileri