Yağmur sonuçtan çok memnun

Kolay Gelsin Kargo Firması

Kolay Gelsin Kargo Firması
13 Aralık 2023 17:23
Yağmur'un Teşekkür Mesajı
“Firma dün tarafıma ulaştı ve sorunu çözdük. Kargom akşam 7de elimdeydi. Müşteri hizmetlerinin ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Fakat keşke böyle uğraştırmayıp zamanında teslim edilseydi. Gene de çok teşekkür ediyorum ilginize.”

Dyson'dan sipariş verdiğim kargom kolay gelsin firmasına teslim edildi teslimat tarihi 13.12.2023 tarihi yazıyor. Fakat 2. Aramamda teslimat şubesinde denilene rağmen henüz şehrime bile gelmemiş. Gece 2 de teslimat şubesinde olduğu yazıyor. Sakarya da ikamet ediyorum Kocaeli'ne götürmüşler teslimat yerleri orasıymış. Aramızda 1 saatten fazla mesafe var. Geceden beri gelemediler. Şimdi tekrar aradım, teslimat saati geçmiş ondan gelemiyorlar. Ama sitelerinde 22:00 a kadar teslimat yapıyoruz yazıyor. İnsanlar size güvenip plan program yapıyor. Siz bugün teslim edemeyeceğinizi söylüyorsunuz. Kargomun bugün teslim edilmesini istiyorum! Lütfen iletişime geçin. Ayrıca Dyson da nasıl böyle kötü bir kargoyla çalışıyor hayret ettim

13 Aralık 2023 17:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)
13 Aralık 2023 18:01

17 Ekim 2024 20:52
"Müşteri temsilcilerinizi değiştirin"

06 Aralık 2023 12:56
Kolay Gelsin Firması Ürünümüzü Teslim Etmiyor Ve Çözüm Sağlamıyor
Turan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 12:25
Kolay Gelsin Kategorileri