Nilufer
07 Eylül 2023 12:34

Trabzon Forum Koçtaş'tan aldığım Ege Seramik tuvalet ve banyo fayansı ve Yurtbay Seramik marka derz, yalıtım malzemesi ile evimdeki tuvalet ve banyo fayanslarımı değiştirdim. Ustam çok titizlikle işçilik işlemini yapmış olup iki gün sonra fayansların derz dolgusu sararmıştır. Koçtaş ve Ege Seramik hatanın arkasında asla durmamıştır. İki aydır ne yapacağımı bilemediğim için ne tuvaletimi ne de banyomu kullanamamaktayım. Ege seramikten aldığım ürün görsel olarak çok güzel olmakla beraber arka kısmı kiremit yapısındadır. Bilirkişi bu kiremit yapısının renk kustuğunu söylemiştir. Ayrıca Koçtaş indirim amaçlı faturayı kendi adlarına birisi üzerinden kestiğinden Tüketici Hakları hakem heyetinde başvuruda bulunamadım. Derzin sökülmesi fayansa zarar verdiğinden bu yolu da denemekten kaçındım. Mağduriyetinin mutlak surette çözülmesini istiyorum. Maddi manevi sıkıntı içerisinde kaldım.

07 Eylül 2023 12:48 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhaba Nilüfer Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Sevinc
31 Ağustos 2023 11:26

Zeynep
25 Mart 2024 19:36

Gülay
23 Eylül 2024 11:44
Koçtaş'ın Duşakabin Camı Patladı
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
24 Eylül 2025 22:24