Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Tarafından Mağdur Edildim

12 Haziran 2023 09:59

Koçtaş firmasının koctas.com.tr adresinden köşe takımı aldım. Tahmini teslim süresinden daha geç sürede geldi. Tam ürünüm geldi diye sevinirken ürünü kurum için açtığımda parçaların birbirinden uyumsuz şekilde geldiğini gördüm. Ürünün paketlemesinde hiçbir deforme olmamasına rağmen içinden çıkan parçalarda kumaşın köpek tırmalaması gibi deforme olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım sanıyorum m**ismindeki temsilci iade talebi oluşturmamı ve oraya değişim talebimi yazmamı istedi. Bu adımları uygulayıp bekledim. 12/06/2023'de süreci takip etmek için müşteri hizmetlerini aradım. M**isimli temsilci yaptığımın yanlış olduğunu mesajlar kısmından ya da bize ulaşın kısmından yazmam gerektiğini döver gibi izah etti. Bende Müşteri temsilcisinin belirttiği adımları takip ettiğimi belirttim. Neyse lütfetti iade talebimi iptal etti ve yeni kaydımı oluşturdum.
Fiyat farkından dolayı ürünümün birebir değişimini talep ediyorum çözüm bulamazsam hukuki olarak bunun hesabını soracağım.
Teşekkürler.

12 Haziran 2023 10:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Ayhan Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

12 Haziran 2023 14:09

Hiçbir dönüş olmadı ama inşallah olur beklemedeyim. Alıştım Koçtaş tarafından bekletilmeye.

14 Haziran 2023 16:07

Her gün arıyorum, hala dönüş yapılmadı. Kesinlikle bu markayı önermiyoru m kesinlikle Koçtaş tan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

20 Haziran 2023 12:45

Her gün arıyorum 1 haftayı geçti hala dönüş yok. Koçtaş talebimi umursamıyor.

03 Temmuz 2023 13:47

Her gün arıyorum 12/06/23 te başvurumu yaptım hala dönüş yok her gün aciliyetini bildiriyorlar ama hiçbir aksiyon alınmıyor.

Poro sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 01:13
Yeliz sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2023 22:45

08 Eylül 2023 15:00
Koçtaş Hatalı Ürün, Yanlış Kargo, Hasarlı Parça İade
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 00:38
Koçtaş Eksik Ürün, Sıfır İlgi