Emine sonuçtan hiç memnun değil

Koçtaş Kalitesiz Ürün Satıyor

16 Ekim 2023 20:38

Kostas tan mutfak masası aldık. Aldığımız mutfak masası kalitesiz ve sağlam değil aldığımız günden beri memnun kalmadık. Sandalyelerinde sorun yaşadık Koçtaş'ın bize yardımcı olması 2 ay sürdü. Bu sürede 3-4 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm son görüşmemde sinirli konuştuğum için geri dönüş sağladılar. 2 adet sandalye bacağı talebim yaklaşık 3 ay sonra geldi ve bu 3 aylık sürede ben sandalyelerimi kullanamadım. Bu sürede hem Koçtaş hem üretici firma bizi mağdur etti. 2. Olarak masa takımı o kadar kalitesiz ki masa ve sandalyeler gıcır gıcır ötüyor rahatsızız hala taksitlerini ödüyoruz. İade talebinde bulundum Koçtaş bugün beni arayıp iade hakkımın olmadığını söyledi. Eve gelip birinin incelemesini ve rapor tutmasını söyledim maalesef dediler. Telefon görüşmelerim zaten kayıt altında ilk olarak buradan şikayete başlıyorum. Akabinde gerekli bütün işlemleri başlatacağım.

17 Ekim 2023 09:21 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Emine Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Celal sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 19:43
Koçtaş İlgisizliği Ve İnsanları Zor Durumda Bırakması