02 Ağustos 2024 10:45

Ocak 2024'te Koçtaş'a güvenerek Goodhome marka klima satın aldım. Aldığım mevsim itibariyle hiç kullanmadım. Haziran ayında ilk kullanmada cihazın arızalı olduğunu ve 5-10 dakika sonra otomatik olarak durduğunu fark ettim. Koçtaş müşteri hizmetlerini arayıp firmanın servis numarasını istedim. Goodhome'un yetkili servisinin olmadığını, Koçtaş mağazasında ilgilenileceğini söylediler. Balıkesir Koçtaş mağazasına gittiğimde işleyişle ilgili bilgilerinin olmadığını, beni 2-3 gün uğraştırdıklarını saymazsak, ürünümü 4 Haziran'da teslim alıp servise göndereceklerini, servisle sadece kendilerinin iletişime geçeceğini söylediler. Her hafta sormaya gittiğimde parça beklediklerini, parça gelir gelmez göndereceklerini söylediler. Bir buçuk ayın sonunda merkeze şikayette bulunacağımızı beyan ettik. Aslında klima irsaliyesinin kaybolduğunu, klima ile ilgili hiçbir işlem yapılmadığını öğrendik. Cihazın kontrolü sonucu pervanesinin kırık olduğu ve 3000 TL ödemem gerektiğini beyan ettiler. Yaz mevsimi geçmeden klimayı kullanmaya başlamak için ödemeyi yapacağımı ama Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğimi beyan ettim. Cihazımın bir an önce teslim edilmesini istiyorum. Ayrıca garantisi olan cihazdan, hiç kullanmadığım halde alınan tamir ücretinin iade edilmesini istiyorum.

02 Ağustos 2024 10:55 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba Fatih Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
21 Ağustos 2023 15:08
Selda sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 16:20
Koçtaş Yeni Alınan Ve Garantisi Olan Arızalı Ürün İçin Yardımcı Olunmuyor.
Onur sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 14:20
"Maalesef bu süreç yüzünden bir daha Koçtaş ile alışveriş yapacağımı düşünmüyorum."
Koçtaş'tan Alınan Klimanın Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hasarlı Teslimat
Timurhan sonuçtan hiç memnun değil

Timurhan
23 Temmuz 2023 13:09
Alper sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:34