Güner sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 11:46

İzmir Bornova Avcılar effect Kelebek Mobilya mağazasından 12.08.2024 tarihinde peşin ödeme ile iki adet ikarus sallanan koltuk aldım. Ürün 05.10.2024 tarihinde geldi, gelen nakliye ve montaj ekibi itina göstermeden amatör bir şekilde montajını yaptı. Bir ürünün parçasını çatlattı diğer ürünün ise civatası boşta duruyordu. Ayrıca civataları gizleyen tapaları ve yeri çizmemesi için kaydırmaz bantları gibi aksesuarları ise hiç takmadılar. Teşhirdeki üründe olmasına rağmen. (ustalar montaj yaparken uyarıldı olmuyorsa lütfen zorlamayın)
06.10.2024 tarihinde mağazaya şahsi aracımla ürünleri götürüp teslim ettim ve bu şekilde kullanılamayacağını ilettim mağazadaki arkadaş yetkiliye iletip arayacaklarını ilettiler.
Bu süreçten sonra yaşananlar aynen şöyle mağazaya ürünü iade edeli 16 gün oldu. Hiçbir şekilde geri dönmediler. Mağazaya 3 defa gidildi. Cevap veremiyorlar, müşteri hizmetleri (08508003487) 5 defa arandı hiçbir şekilde durum hakkında cevap veremiyorlar.
Şimdi soruyorum Kelebek Mobilya yetkililerine, ürünü alırken peşinen ücretini ödememe rağmen beni bu şekilde neden mağdur ediyorlar. Ürünü zaten teslim almak için 2ay bekledim sonra mağazanızda da 16gündür bekliyor. Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Benim yaşadığım mağduriyet bunlar.

profile profile
22 Ekim 2024 11:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

22 Ekim 2024 12:42

5 defa müşteri hizmetleri arandı 16gundur de ürünler mağazanızda ve hiçbir şekilde çözüm yolu bulmuyorsunuz buraya arayan demenize gerek yok çözüm üretin ben de buraya yazayım. İnsanları kandırmayı Bırakın lütfen.

23 Ekim 2024 10:39
Kelebek Mobilya'da Teslimat Ve İade Kabusu

Bayinizden ve sizden hiçbir şekilde doğru düzgün bir cevap alamayınca 16 gün sonra kendi aracımla gidip ürünleri aldım. Son durumu ise şudur çatlayan çıta değiştirilmiş gevşek olan civata sıkılmış ama yönü yanlış takılan parçalar düzeltilmemiş aynı parçayı birinde ters diğerinde düz takmışlar, tahtaların birleşim yüzeylerinde çaplık var, ürünün altında kaydırmaz bant yok, civataları gizleyen tapalar yok. Son durum budur

20 Kasım 2024 11:31

Merhaba, Konuyla ile ilgili tarafınıza çözüm ekipleri aracılığı ile bilgilendirme sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

20 Kasım 2024 11:32

Değerli Müşterimiz; Çözüm ekibimizin sizlere sunduğu Çözüm önerisini kabul etmediğiniz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlere sunulan çözüm önerisi için destek almak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Çözüm Merkezi Kelebek

17 Temmuz 2023 16:36
Seda sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 08:06
Bir Yıldır Teslim Edilmeyen Mobilyalar Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 18:45
Kelebek Mobilya Teslimat Gecikmesi Ve Sorumsuz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
Sırma sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2025 13:04
kelebek-mobilyadan-alinan-hasarli-urun-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-6.jpg
kelebek-mobilyadan-alinan-hasarli-urun-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
Selda sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 21:56

Kelebek Mobilya Kategorileri