Doğtaş Mobilya Doğanlar Mobilya Grubu

Merve
17 Eylül 00:07

2023 Kasım ayında M***** A*** K**** eşim adına Doğtaş Kelebek mağazasından Nigero yatak odası takımı aldım. Kurulumu yapan servisçiler yatağın alt suntasını montelememişler. Her ayak tarafına oturmamızla birlikte sunta düşüp duruyordu. Bundan sebep alt orta ayak kısmında eğilme olmuş ve yatağın sol yanı kırıldı. Değişimi için servisçilere yazdığımda benimle dalga geçer gibi konuşuldu. Üstelik ben sorunumdan daha bahsetmemişken benden görüntü istendi. Attım, gelip bakılmadan benden ücret karşılığı yapabilecekleri söylendi. Kullanıcı hatasıymış. Servisçilerin eksik iş yapmalarının sonucunda olan bir durumun bedelini neden ben ödemek zorunda kalıyorum? Yatağıma oturmak kullanıcı hatası mı? Teknik servis geldi. Sorunun bundan kaynaklı olduğunu söylediğim halde kullanıcı hatası denildi ve ücret talep edildi. Sadece dolap yanını yapıştırdılar. Yapıştırıcıyı bu sefer de bazamın üstüne dökmüşler. Yani insanın psikolojisiyle bu kadar oynanmaz. Elbise dolabı kenarlarının yapıştırmaları attı, şifoniyer çekmecelerinin alt suntaları attı ve alalı daha 8 ay oldu. 6. ayında böyle sorunlarla uğraşıyorum. 2 aydır uğraşıyorum. Senelerce kullanmam gereken bir ürün daha 6. ayında dökülüyor. Tamirleri sağlansa bile uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Ne çözüm üreten müşteri hizmetleri, ne servisçi, ne satıcı; ben hiçbiriyle sorunumu çözemedim. Bu yüzden size ulaşıyorum. Kalitenize güvenerek aldım ürünleri ama bir sorunda gördüğüm muamele ve laflar hoş değildi. İade alınmadığı sürece tüketici hakem heyetine başvuracağım. Hakkımı bilginize.

17 Eylül 00:18 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Merve
27 Eylül 16:42
Doğtaş Mobilya Doğanlar Mobilya Grubu

Şikayetimle ilgili herhangi bir dönüş olmadı Tüketici Hakları'na başvurdum.

Kelebek Mobilya Teslimatta Yaşanan Sorunlar!

Tuğberk
06 Ekim 12:08