Serdar sonucu yetersiz buldu

Karcher VC6 Batarya Sorunu Satış Sonrası Olmayan Desteği

Karcher VC6 Batarya Sorunu Satış Sonrası Olmayan Desteği
06 Eylül 2024 11:11

Kasım ayında Karcher Vc6 model dik süpürgesini aldım, arada 6-7 ay geçmeden pat bataryası şarj olmamaya başladı. Uzak doğuda üretilen en basit markaların bataryası bu kadar kısa içinde arıza vermez ama Karcher bataryası bozuldu haliyle kullanamayıp servis ile görüştük. Karcher servisine ulaşmak ayrı bela telefonda 25-30 dakika beklerseniz neyse ürünü Halkalı servisine yolladık, bu sıkıntılar bitti derken daha büyük sıkıntı başladı. Satış sonrası destek. Servis ürünü aldı 3 gün oldu 5 gün 10,15 kimse ne aradı ne mail SMS yok sonra ben aradım 30 dakika temsilci bağlansın sabırla bekledim. Görüştük 20 gün olmadan olmaz tamam dedim. 20 günü geçti yine aradım yine ses yok. Simdi ne yapmam gerekiyor, mağduriyet nasıl giderilecek? Karcher güvenmekle hata mı ettim?

06 Eylül 2024 10:54

Servis kayıt numarası cas-3428684-X4X3

21 Eylül 2024 22:26

Batarya 2 ay sonra sıfırı ile değiştirilirmiş olarak gönderildi. Karchera teşekkürler ederim, burada ki sorun müşteri ile ilginin çok kötü olması ve işlerin yavaş gitmesi. Geç olmasına rağmen sağlam oldu. Karcher kullanmaya devam 👏

Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Perihan
03 Mayıs 08:59
Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları
Mehmet sonuçtan çok memnun

Karcher Servis Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

06 Ocak 23:12
"Merhaba Ürünümün arızasının çözümü için göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ederim sonun bataryadan olduğu videodan da belliydi ve bana yeni bir batarya gönderdiniz ürünüm şu anda çalışıyor. Yazmış olduğum sert ifadeleri de yanlış anlamamanızı tavsiye ederim bir teknik servis sorumlusu olarak kötü bir teknik servisin kaliteli bir ürünün satışlarını ciddi anlamda etkileyeceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar"
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge Pişman Olduk

Seda
21 Eylül 2024 17:49
Ebru sonucu yetersiz buldu

Karcher VC6 Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor

Ebru
05 Haziran 22:45
Karcher VC6 Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunu Çözmüyor
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
17 Ocak 11:16