Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Servis Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Çağdaş
21 Ekim 2024 14:35

Şubat ayında aldığım Karcher vc6 şarjlı süpürgenin halıya değen turbo başlığı dönmez oldu. Servise yolladım, İstanbul'da atılgan diye bir firmaya aldılar cihazı. Bu servis, cihazımın filtrelerinin dolu olduğunu, bu yüzden başlığın çalışmadığını söylediler.

Bana pek inandırıcı gelmedi, yine de tamam dedim. 1000 lira para istediler, onu da yolladım, cihazım geldi. Sözde yapılan cihaz yine çalışmıyor. Kutu içine eski filtreleri de koymuşlar; takılan filtrelerle eski filtrelerin aynı olduğuna emin olabilirsiniz. Servis video istedi, benden attım. Teknisyenler inceletip döneceğiz dedi. Şimdi telefonlara dahi bakmıyor.

Karcher ürününün arkasında durmuyor. 'mail atın, dönelim' falan, oyalamaca. Mail de attık, dönen de olmadı. Ne yapalım? Tüketici Hakem Heyeti üzerinden dava açıp ürün iade mi edelim? Bunu mu istiyorsunuz? Sattığınız malın arkasında durun.

21 Ekim 2024 14:14

Şubat ayında aldığım garantili Karcher vc6 şarjlı süpürgenin halıya değen turbo başlığı dönmez oldu servise yolladım İstanbul'da atılgan diye bir firmaya aldılar cihazı bu servis cihazımın filtrelerinin dolu olduğunu bunun için başlığın çalışmadığını söylediler bana pek inandırıcı gelmedi yinede tamam dedim 1000lira para istediler onu da yolladım cihazım geldi sözde yapılan cihaz yine çalışmıyor. Kutu içine eski filtreleri de koymuşlar takılan filtrelerle eski filtrelerin aynı olduğuna emin olabilirsiniz. Servis video istedi benden attım teknisyenler inceletip döneceğiz dedi şimdi telefonlara dahi bakmıyor Karcher ürününün arkasında durmuyor mail atın dönelim falan oyalamaca mailde attık dönende olmadı ne yapalım THH üzerinden dava açıp ürün iade mi edelim bunu mu istiyorsunuz sattığınız malın arkasında durun.

Büşra
06 Mayıs 2024 00:12
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Perihan
03 Mayıs 2025 08:59
Karcher Dik Süpürge İle Yaşanan Çekim Gücü Ve Servis Sorunları

Karcher VC6 Şarjlı Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

Ahmet
29 Mayıs 2025 22:27
Dila sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 11:18
Karcher VC6 Şarjlı Süpürge: Sürekli Sorun Ve Yetersiz Teknik Servis
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Dik Süpürge Pişman Olduk

21 Eylül 2024 17:49