Ayten sonuçtan çok memnun

Güvenilir Markaların Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

11 Aralık 2024 20:03

06 Kasım 2024 tarihinde Cevahir Teknosa'dan Karcher sv-7 marka buharlı temizleyici satın aldım. Ürünü kullanmaya başladıktan bir hafta sonra makineye bağlanan hortumla makine arasındaki bağlantıda ve şamandırasında problem yaşamaya başladım. Ürünü Teknosa'ya götürdüm. Küçükçekmece'deki Karcher ana bayisine gönderilmek üzere iade ettim. Bir hafta sonra bana ürünün düzeltildiği söylendi. Ürünümü almaya gittiğimde içindeki faturanın ve yapılan işlemin bana ait olmadığını tespit ettim. Kendilerinden ürünüme ait fatura ve yapılan işleri gösteren belgeyi talep ettiğimde ise umursamaz tavırlar sergilediler ve bana biz ulaşamıyoruz. Siz arayın dediler. Ürünümü bana teslim etmeden beni bilgilendireceklerini söylediler. 11 Aralık 2024 tarihine kadar herhangi bir sonuç alamadım. Gerek genel merkezde gerek müşteri hizmetleri ile ve firmalarla yaptığım görüşmeler sonucunda bu süreci bir türlü sonuçlandıramadım. Teknosa ve Karcher gibi güvenilir iki büyük firmanın tarafıma bir bilgi verememiş olması ve bu kadar basit bir işlemi sonuçlandıramaması affedilir bir durum değildir. Ücretini ödediğim ürünü kullanamadığım Karcher sv-7 buharlı temizleyicisi tarafıma teslim edilmediğinden uğramış olduğum maddi ve manevi zarardan ötürü gerekli yasal süreci başlatacağım.

profile profile

Zülal
Zülal

Merhaba bende kısmen aynı sorunu yaşıyorum acaba siz çözüm bulabildiniz mibenim ürünbüm 45 iş günüdür serviste kimseden cevap alamıyorum Teknosa topu Karcher servise atıyor vs

Ayten

Aynen Kasım ayında aldığım ürün 16 Ocak 2025 tarihinde teslim aldım. Hiçbir şey yapamamışlar. Almanya'daki ana bayiiye şikayetimi ileteceğim. Buradakilerle çözüm sürecini sonlandıramayacağımı anladım.

Karcher Buharlı Temizleyici İle Bitmeyen Sorunlar

Ceren
16 Nisan 2025 11:49
Hüsna sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Sv7 Buharlı Temizlik Makinesi İade Sorunu

Hüsna
05 Mart 2025 18:45
Karcher Sv7 Buharlı Temizlik Makinesi İade Sorunu
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Mağduriyeti

09 Ağustos 2025 21:32