Kamil Koç Yanlış Bilgilendirmeler Ve Davranışlar

20 Ekim 2023 20:17

Kamil Koç turizm ile saat 18.40 aracına Gebze / Düzce arası biletim mevcuttur, araç belirtilen saatte gelmeyip Gebze şubesinden bulunan personelden ise alaycı şekilde bekleyin gelir diye azarlamalar duyduğumu üzülerek belirtmek isterim. Yaşanan 1 saatlik gecikme sonrası trafik yoğunlu sebebi ile gecikmiş olabilir. En azından bilgisini paylaşmaları gerektiğini düşünmekteydik.

Gecikmeden kaynaklı varış noktasından ulaşım sorunu yaşayacağım için yine bagajımın olmadığını belirterek güzergah bozulmadan yol üzerinde indirmelerini rica ettim ve daha önceki seyahatlerimde kabul etmelerine rağmen şimdi kabul etmediler.

Her hafta sonu işim gereği Düzce'ye gitmekte olduğumu da ayrıca belirtmek isterim. Gerçekten bu 3 üzen olay oldu ve artık son yolculuğum olduğunu da belirtmek isterim. Sırf bu bilgilendirmeyi yapıyor bundan dolayı öfkeli olduğumu düşünerek yazmıyorum. Otobüsteki bazı yolcuları arayarak ne kadar kötü araç kullandığını ve sürekli yolu karıştırıp sitem ettiğini sorabilirsiniz. Böyle bir firmaya asla ve asla yakışmayan hareketler.

21 Ekim 2023 11:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Ve Rahatsız Edici Otobüs Yolculuğu

18 Nisan 2025 20:13
Uzun Ve Rahatsız Edici Otobüs Yolculuğu
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 12:39
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 23:35
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Görkem
23 Aralık 2023 17:47