Seda sonuçtan hiç memnun değil

Kamil Koç Bilet Antalya Şubesi

Kamil Koç Bilet Antalya Şubesi
19 Eylül 2023 13:43

Kamil Koç turizm firması Antalya şubesi anneme Antalya Ankara saat öğlen 12'ye bilet aldık ve annem otogar a 11 de gitti kayıtlar da 70 yaşında bir bayan olduğu ve 1 numarada oturduğu belli. Annem 11 de otogar da olduğu otobüs Kamil Koç sayesinde kaçırdı. Anons kesinlikle geçilmemiş. Sonrasında yetkili yanına gittiğinde annem, annemi azarlayıcı şekilde gidin ben bir şey yapamam yeni bilet alın diye konuşan bir Antalya Kamil Koç görevlisi adam. Şikayet edin diyerek rahat davranan görevlileri hepsi üslupsuz ve kötü niyetli insanlarla dolu bu Kamil Koç'u kınıyorum. İnsanları mağdur edip azarlamak bu kadar kolay olmamalı. Bilet iademizi talep ediyorum!

19 Eylül 2023 14:31

Annemin yolda kalmamak için bindiği, bir sonraki Ankara otobüsü kamil koçun otobüs şoförü ve muavin elden para istiyormuş bunlar nasıl bir firma ya nasıl bir sistemdir bu CİMER e şikayet edeceğim tüm olanları hatta tüm güvenlik birimlerine

19 Eylül 2023 14:16

Kamil Koç Antalya şubesi otogar Beni şu an Kamil Koç müşteri hizmetleri aradı. Dedi ki sonucunuz olumsuz host u aramışlar kesinlikle anons geçmiş ve oradan 13 kişi binmiş ve diğer yolcular onay vermiş ☺️ Annem 70 yaşında olduğu için kulağı iyi duymadığı için kusura bakmayın. 11 de gelip otogarda bekleyip Kamil Koç görevlilerine nerede bekleyeceğim diye sorduğu dışarıda beklediği için kusura bakmayın. Ama ben bu haksız kazancı helal etmiyorum siz haksız kazanç sağlamaya devam edin. Otogar görevlisi siz hepiniz işinizi doğru yapmıyorsunuz ve yaptığınız hataları insanlara ödetiyorsunuz.

19 Eylül 2023 14:21

Bırakın bilet iadesini yarısını alıp diğer firmalar hemen bir sonraki otobüse bindirip mağduriyeti giderip yolcusunu ortada bırakmıyorlar. Sizin gibi gidip bir daha bilet alın demiyorlar. Tekrar söylüyorum bu son dakika geç kalınan bir durum değil annem 1 saat öncesinde gidip otogar da bekliyordu. Görevlilerinize de sordu! Orada bekleyen bir insanı bırakıp gitme durumunu geçelim bir mağduriyet için insan der ki gelin yardımcı olalım! Sizler üslup bilmeyen bir firma olarak umarım ki hak ettiğinizi yaşarsınız! Yaşıyorsunuz da. Bir de bindirip annemi bir sonraki sefere aynı bilet ücreti almışlar 400 ver yeter demişler! ☺️ yollarda mahvolmak olmak istemiyorsanız Kamil Koç turizmden kaçın derim!

20 Eylül 2023 12:51 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

20 Eylül 2023 15:41

Konu ile ilgili yaptığınız dönüş ve tavrınız her şey ortada evet. Umarım daha fazla insanları mağdur etmenize haksız kazanç elde etmenize izin verilmez. Her yerden şikayet ettim ve takip edeceğim tüm süreçleri!

Selda sonuçtan hiç memnun değil

Bilet Saati Değişti, Paramız İade Edilmedi Ve Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı

22 Haziran 2025 21:43
bilet-saati-degisti-paramiz-iade-edilmedi-ve-musteri-hizmetleri-yardimci-olmadi-2.jpg
bilet-saati-degisti-paramiz-iade-edilmedi-ve-musteri-hizmetleri-yardimci-olmadi-1.jpg
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
10 Eylül 2023 19:58
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 12:19

12 Ağustos 2023 14:49