Kamil Koç 34 Lss 82 Plakalı Araçla İlgili

14 Ağustos 2024 15:43

Öncelikle her yolculuktan sonra Kamil Koç yolculuğumuzun nasıl geçtiğini soran bir mesaj atardı bu kez göndermedi. Ayın 10 cumartesi sabah saat 6 bucukta olan Düziçi yarbaşı otogarın dan-DİYARBAKIR'a biletimiz vardı otobüs saat 08:22 gibi 2 saat gecikmeli geldi. Yarım saat önce otogarda olduk tam 2 buçuk saat bekledik. Kaptana neden geç kaldığını sorduğumda lastik patladı dedi. Sinirli ve uykusuz halsiz bir durumdaydı. Bir şeyler ters gitmişti belli oluyordu her halinden anlaşılıyor du. Ön koltukta oturduğum için bir şeyler ters gideceğini tahmin ediyordum. Kaza yapmasın diye gözüm üstündeydi. Biraz zaman geçti kendisinden genç bir şoför direksiyona geçti. En azından bu iyiydi dinlenir diye düşündüm. Fakat bu genç şoför tedirgin ve acemiydi, Çünkü bir aracı sollarken korna çaldığında fark ettim. Tünele girdik kendisi sollama yaparken başka bir arabada sollama yapıyordu ona el işaretleri korna sellektör yaptı, stres yaptı acemilik bir tedirginlik vardi.cok geçmedi gişelerin çıkışında polisi görünce en arkada yatan ilk şoföre amca amca çabuk gel dedi. Yer değiştiler, bu arada hostes koltuğunda bir yolcu vardı. Polis geldi, neden orada durdun dedi polis. Kaptan sinirli bir şekilde isim vardı dedi. Hostes koltuğundaki arkadaşa sordu yolcu musun diye. Captan benim misafirim dedi. Siz aşağı gelin dedi. Polise kafa tuttu. Sonra polis kimliklerimizi toplarken şoförler yerlerini mi değiştirdiler hemşehrim diye bana sordu sizin iyiliğiniz için soruyorum dedi. Yapmaman gereken bir şey yaptım uyuyordum görmedim dedim. Polis işlemleri yaptı yola devam ettik. Dinlenme tesisinden sonra servis yaptı genç olan arkadaş mavin mi captan mi anlamadım. Sonra amatörce hızlıca çöpleri eliyle bir poşet olmadan topladı. Antep'te bir yolcu neden geç kaldınız dedi. Bu kezde yol kapalıydı trafik vardı dedi. Lastik patladı dediğinin yalan olduğunu anladım. Ve en önemlisi devletin polisi için o yolcuya şu cevabi verdi köpeklerle uğraşıyorduk dedi

14 Eylül 2024 13:12 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili sizlere ulaşılamadığından dolayı bilgi paylaşımı yapılamamıştır.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Nisan 2025 23:10
Kamil Koç Yolculuğunda Gecikme, Kargo Taşımacılığı Ve Kötü Koku Eziyeti
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 12:41
Kamil Koç Kabusu Yaşattı Yolumuzu Zehir Etti
Kamil Koç Kabusu Yaşattı Yolumuzu Zehir Etti
Nesibe sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 23:17

19 Temmuz 2024 16:34