Enis sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Ve Hiç Gelmeyen Arıza Ekibi

28 Ocak 2024 16:31

25.01.23 günü internet arızasıyla ilgili kayıt oluşturdum, fiber kablo hattı değişti, ekip gelip sadece fiber uç takacak dedim.

4. Gündeyiz, 20 kez aradım 20 kez aciliyet belirttiler. Ne gelen var ne giden.

Bugün aradım iptal edin, başka İSS'den yeni aboneliğe başvurayım, en azından aynı gün gelirler dedim. Taahhütsüz pakete 600₺ cayma bedeli çıkardılar.

Önceden iyi firmaydı da, şu an rezil.

30 Ocak 2024 18:33

23.10.2023 tarihli 126 ile görüşmemde nakil talebim olduğunu belirttim, modem ve fiber cihazını taşındığım adrese götürmemi, orada yine aynı cihazı kullanacağım belirtildi.

Tahmini 9.11.2023 tarihinde gelen teknik ekip eski modemin uyum sağlamayacağını belirterek yeni modem taktılar. Eskisini ne yapmam gerektiğini sorduğumda sizi arayıp bilgi verirler dedi. Arayan kimse olmadı.

08.01.2024 tarihli 126 ile görüşmemde, mailime gelen 1.773,57 TL tutarındaki borcu sorduğumda, bir yanlışlık olduğu, dikkate almamam gerektiği belirtildi.

30.01.2024 tarihinde yine fatura maili gelince 126 il yaptığım görüşmede modemi iade etmediğim için borçlandırıldığımı, MNG Kargo’ya 680732104 no ile teslim etmem gerektiği belirtildi.

Bu süre zarfında 25.01.2024 tarihinden bu yana internet arızası sebebiyle teknik ekip beklemekteyim, 6. Gün olmasına rağmen hala evimde internet yok.

1- 08.01.2024 tarihlinde 126’dan görüşme yaptığım temsilci yanlış bilgi verdi, temsilciye güvenip dikkate almasam bugün aramayacaktım ve bu borç avukata yönlendirilecekti ve bilgisiz personeliniz yüzünden maddi zarara uğrayacaktım.

2- Teknik ekibiniz yanlış bilgi veriyor, arıza olmasına rağmen gelmiyor.

Sonuç olarak hem hizmet alamıyorum hem de personelinizin hatası yüzünden fazla borçlandırılıyor.

Son dönemde arıza dolayısıyla bir çok temsilcinizle görüştüm. 10 temsilcinizden 7'si eğitimsiz ve yanlış bilgilendirmeler yapmakta.

Hizmet kalitesi çok bozuldu maalesef, yıllar önce Kablo Net kullanırken arıza bildirimi yaptığımızda gece gündüz demeden 1-2 saat içerisinde teknik ekip gelirdi.

Bu şekilde sorunlar yaşamaya devam edersem var olan aboneliklerimi diğer İSS’Lara taşıyacağım.

Ek
28 Ocak 2024 16:36 (Şikayetten 4 dakika sonra)
28 Ocak 2024 17:11

Çağrı merkezi de 4 gün içerisinde 20 kez aynı yanıtı verdi. Bana taahhüt cayma bedelinin çıkmayacağını kesin olarak beyan edin bir an önce de, aboneliği iptal edip Türk Telekom'a başvuracağım. Görüştüm, aynı gün gelip kuruyorlarmış.

28 Ocak 2024 22:02

Sonuç?

29 Ocak 2024 10:27
29 Ocak 2024 15:33

Sayın Abonemiz; İlgili devre arızası için öngörülen çözüm tarihi 02.02.2024 olup öncelik verilmesi adına destek talep edilmiştir. Arıza durumunuz en kısa sürede çözümlenecektir. Saygılarımızla.

29 Ocak 2024 15:40

Bugün tekrar aradım, iptal edin Türk Telekom'dan başvuracağım aynı gün takıyorlarmış dedim, iptal kaydınızı alırım fakat 6 günde iptal ediliyor dediler. Adresimde abonelik olduğu için yeni abonelik oluşturamıyorum da. Ayak bağlarım kopuk, ayağım alçıda, uzaktan çalışıyorum, internet benim için şu an çok önemli, siz 5 gündür yapmadığınız için sürekli dışarı gitmek zorunda kalıyorum diyorum, aciliyetini ilettim, başka yapabileceğim bir şey yok diyor. Alt tarafı fiber kabloya plastik uç takılacak, bu kadar zor olan nedir, 5 gün oldu.

30 Ocak 2024 17:14

7. Günü bitiriyoruz, hala ne arayan soran var ne gelen.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 17:17
İnternet Hizmeti Aksaklıkları Ve Cayma Bedeli Sorunu
Selen sonuçtan memnun değil

08 Ocak 17:27

İbrahim
14 Kasım 2024 01:11
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
10 Ekim 2023 18:42