18 Aralık 2024 16:53

TÜRKSAT Kablo Net 1130098957 numaralı abonelik için 16.12.2024 tarihinde bir arıza kaydı bıraktım. Fakat online'dan girip arıza durumumu takip ettiğimde 'çözümlendi' diye bir şey yazıyor ama ne gelen ne arayan kimse yok. Aradığımda ise 'ilgilenilecek' deyip telefonu kapatıyorlar. Üç gündür mesai bitti, kimse yok, internet yok. Telekom'a bağlı bir altyapıyı kullanmam nedeniyle 'Telekom ekiplerine bildirdik' diyorlar. Bulunduğum yerdeki Telekom'a gidip 'Sizde böyle bir TÜRKSAT'tan arıza kaydı var mı?' diye sordum ama maalesef ekranlarında bizden oluşan bir kayıt bulunmadığını gösterdiler. Evde iki adet çocuk var, ikisi de öğrenimini internetten yürütüyor, tabi 3 gün önceye kadar. Lütfen yardımcı olur musunuz? CİMER'e de şikayetimi oluşturacağım, BTK'ya da bildireceğim. Çocuklarım son derece sıkıntıda.

19 Aralık 2024 09:47 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz problemin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

Mert
19 Aralık 2024 14:01
TÜRKSAT Kablo Net Arıza Kaydı Sorunu Ve İletişim Eksikliği

4 gün geçti ne saçmalıyorsunuz siz bizi kaldırmaktan başka bir söyleminiz yok. 4gün dilek olay kaçıncı yüz yıldayız hafta sonu geldi Telekom ekipleri hafta sonu çalışmıyor otomatikman haftaya kalıcak bu. Neden insanları bu konuma düşünüyorsunuz bununla ilgili şimdi CİMER'E yazıyorum mağdur ettiniz bizi çocuklarım internetten ders yapıyorlar ama 4 gündür yok telefonlarımızın internetleri bitti yeni paketler satın aldık sizi mahkemeyede vereceğim bunların faturalarında size yansıtmalarınıda sağlayacağım bana durduk yere zarar verdiniz

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 09:24
Söz Verilen Teknik Destek Zamanında Gelmedi