Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

15 Ekim 2024 22:44

Online oyunlarda yüksek ping değerleri aldığım için arıyordum belki bir çözüm bulurlar diye. Bir türlü çözüm bulunmadı. En son ping sorunu için mail atmam istendi. Mail attım. Ne arayan var ne soran ne de geri dönüş yapan. Bugün yine aramak istedim ama dakikalarca müzik dinledim. Kablo Net müşteri hizmetleri beni kara listeye almış anlaşılan. Önceden arar aramaz müşteri hizmetlerine bağlanıyordum. Şimdi dakikalarca müzik dinletiyorlar. Başka numaradan arayınca hemen müşteri hizmetlerine bağlantı sağlıyorum ama. Yıllardır müşterisi olduğum firma ve öve öve bitiremediğim firma ve bir çok kullanıcı kazanmıştır benim sayemde fakat şunu anlıyorum ki problem yaşamak gerekiyormuş. Kablo Net'in kalitesini anlamak için. O kadar insanlara övdüğüm ve bir sürü kişinin internetini Kablo Net e taşımasına vesile olduğum için çok pişmanım. Kısaca Kablo Net problem yaşayana kadar iyi ama problem yaşarsanız çok büyük pişmanlıkmış.

16 Ekim 2024 09:03 (Şikayetten 10 saat sonra)
Fatih
18 Ekim 2024 09:21

Ne arayan var ne soran. Ne gelen var ne giden. Ne de ping sorunum çözüldü. Sadece müşteri hizmetlerini aradığımda ulaşabiliyorum artık.

Fatih
18 Ekim 2024 21:05

Şu anda müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum fakat anladığım kadarı ile yine kara listeye alınmışım. Müzik dinletip duruyorlar. Ekşi sözlükte girip bir bakın Kablo Net başlığının altına. Hep şikayet hep şikayet. Sorunu çözmek yerine sizin onlara ulaşmanızı engelleyen bir firma. İşte böyle kötü ötesi bir şeymiş Kablo Net. Geç de olsa anladım. Ben çok ama çok pişmanım sizde iki kere düşünüp karar verin ve sonradan pişman olursunuz demedi demeyin. Varsa alternatif internet seçenekleri çevrenizde gözü kapalı onlara geçin. En azından bir sorun yaşadığınız zaman benim yaşadığım problemleri yaşamazsınız. Kablobet pişmanlıkmış.

İsmail
Şikayeti Çözüldü

100 ve altı ping değerleri TR şartları için gayet uygun. Anormallik yok, ki zaten 60 ping değeri gayet iyi.

Refik sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 14:31
Kablo Net'in Yüksek Ping Sorunu!

12 Nisan 22:35

11 Şubat 15:45