Doğan sonuçtan çok memnun

Kablo Net GPON Modem Köprü Modu Sorunu

09 Haziran 2023 22:49
Doğan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü. Çok teşekkürler.”

Yaklaşık 3 yıldır Kablo Net kullanıyorum. Genel anlamda memnunum. Ancak yeni taşındığım adreste ftth GPON altyapıya geçtim. Ftth altyapı senelerdir istediğim bir şeydi ve direkt 1000 Mbps pakete aboneliğimi yükselttim. Ancak Kablo Net'in GPON altyapı için verdiği Huawei EG8247W modeli modem köprü modunu (Bridge mode) desteklemiyor. Köprü modunu desteklemediği için de binlerce lira verip aldığım, oldukça güçlü router'ımı kullanamıyorum. 100 Mbps Docsis altyapıda doyasıya kullandığım Router'ım Kablo Net'in modeminden ötürü aktifleştirilemiyor. Docsis bağlantıda köprü modunu aktifleştirmek için müşteri temsilcisiyle görüştüğümde teknik servisin numarasını vermişti. Teknik servisle görüşmelerimiz sonunda köprü modun aktifleşmişti. Ancak şimdi Huawei modem için sunulan teknik servis numarası dahi yok. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde çok ilgiliydi. Ama maalesef konuyla ilgili bilgi yetersizliğinden arıza kaydı bırakıp durumu kapattı. Ben Kablo Net'in 1000 Mbps paketini, tıpkı Docsis modemimde yaptığım gibi yeni Huawei modemimde de Bridge mode özelliğinden yararlanarak kullanmak istiyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olun.

10 Haziran 2023 08:59 (Şikayetten 10 saat sonra)
10 Haziran 2023 09:17
10 Haziran 2023 15:12

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Sizlerle irtibata geçilerek gerekli teyitler sağlanmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Doğan
10 Haziran 2023 15:13

Sorun çözüldü. Çok teşekkürler.

Kablo Net 1 Gbit Hız Alamıyorum.

10 Haziran 2024 19:03
Kablo Net 1 Gbit Hız Alamıyorum.

09 Ocak 16:02
Modem Uyumsuzluğu Nedeniyle Hız Kaybı Ve Zorunlu Modem Kiralama Sorunu
Ümit sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 16:02
"Teşekkür ederim herkes çok yardımcı oldu ve düzelttiler faturamı"
Mehmet sonuçtan memnun değil

Kablo Net Docsis 3.0 Modem 100mbps Desteklemiyor